احداث کارخانه تولید کیک و کلوچه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 احداث کارخانه تولید کیک و کلوچه دارای ۷۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد احداث کارخانه تولید کیک و کلوچه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

 
فهرست مطالب
مقدمه:    4
نقطه سربسر تولید:    4
نرخ بازدهی سرمایه:    5
روش تولید:    9
برق مصرفی:‍    11
محاسبه انرژی مصرفی:    11
مصرف آب:    12
مصرف گازوئیل:    12
مصرف بنزین ونفت    12
نفت مصرفی روزانه:    12
آشنائی با مشخصات فنی دستگاه فر    13
کیک و کلوچه    16
فرآیند تولید کیک و کلوچه    19
قسمت پنجم – اطلاعات مربوط به تولید کالا    24
۲-۲-قیمت تمام شده محصول:    25
۳-محاسبه قیمت فروش    26
۲-۳-قسمت فروش کل محصول تولید:    27
۲-محاسبه قمیت تمام شده محصول:    27
۱-۲-محاسبه هزینه های ثابت تولید:    27
-استهلاک ها    28
-هزینه های غیر پرسنلی دفتر مرکزی    28
۱-محاسبه هزینه ها‍:    29
۴-۱-بر آورد هزینه های:    31
کل سرمایه در گردش بریال    33
-برآورد ساخت و هزینه های ساختمانی ومحوطه سازی:    36
پلان کلی استقرار کارخانه    39
-محاسبه انرژی برق مصرفی رزانه( به کیلووات ساخت):    40
۲-۱۱-محاسبه هزینه انواع انرژی مصرفی سالیانه:    42
۸- لیست مشاغل و مقدار حقوق ماهانه وسالانه    42
۹- نوع و مقدار انرژی و هزینه آن:    44
۱-۹- محاسبه انواع انرژی موردنیاز:    44
-محاسبه توان برق مصرفی(به کیلووات):    44
«جدول پیش بینی تراز نامه طرح»    44
نمودار نقطه سر به سر    50
جدول مشخصات هزینه های طرح»    51
جدول پیش بینی عملکرد و سود و زیان طرح    62
سالهای بهر ه برداری    62
اقلام    62
سال اول    62
سال دوم    62
سال سوم    62
سال چهارم    62
سال پنچم    62
ملاحظات    62
درصد وفروش    62
استفاده از ظرفیت    62
روش کل    62
سایر فروش    63
خالص    63

مقدمه:
از آنجائیکه این طرح ماهیتاً دارای ارزش افزوده پائین می باشد وقسمت اعظم قیمت تمام شده را مواد اولیه آن تشکیل میدهد لذا با تغییر در تکنولوژیهای تولید که آنها در نوع خود بسیار محدود می باشد تغییرات خیلی ناچیزی در قیمت تمام شده ایجادمی شود. لذا ویژگیهای برتر و بالاتر در این طرح صرفا مربوط به کیفیت تولید محصول می باشد که لازمه کنترلهای کیفیت در مرحله خمیرگیری و پخت و بسته بندی را طلب می نماید و در کنار اینها توجه به ذائقه مصرف کننندگان نیز حائز اهمیت می باشد در این طرح نیز تکنولوژی متداول تولید کیک وکلوچه استفاده شده است و قیمت تمام شده محصول براحتی قابل رقابت با محصولات مشابه داخلی می باشد.
نقطه سربسر تولید:
در نقطه سربسر تولید در آمد حاصل ا زفروش معادل مجموع هزینه های ثابت و متغیر تولید خواهد بود
هزینه‏های متغیر+ هزینه های ثابت اولیه= درآمد حاصل از فروش
(مقدار تولید× هزینه متغیر واحد محصول) + هزینه ثابت سالانه= قیمت فروش واحد× مقدار تولید در نقطه سربسر
  
منابع و مآخذ

۱-پژوهش طرح توجیهی و جمع آوری اطلاعات شرکت شادی طلائی مفید (کیک و کلوچه تاتائو)
۲-جمع آوری اطلاعات تهران        وزارت صنایع کتابخانه
۳-جمع آوری اطلاعات تهران        وزارت بازرگانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.