مقاله بررسی رابطهی بین انرژی ورودی و خروجی محصول سیب زمینی در شهرستان دماوند استان تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رابطهی بین انرژی ورودی و خروجی محصول سیب زمینی در شهرستان دماوند استان تهران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطهی بین انرژی ورودی و خروجی محصول سیب زمینی در شهرستان دماوند استان تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطهی بین انرژی ورودی و خروجی محصول سیب زمینی در شهرستان دماوند استان تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطهی بین انرژی ورودی و خروجی محصول سیب زمینی در شهرستان دماوند استان تهران :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

در این مقاله رابطه ی بین انرژی ورودی و خروجی در واحد سطح در محصول سیب زمینی در شهرستان دماوند استان تهران بررسی شده است. برای این کار داده ها به صورت تصادفی از ۴۴ مزرعه تولید سیب زمینی در منطقه با استفاده از پرسشنامه جمع آوری شده و توسط نرم افزار ۱۷SPSS تحلیل شد. نتایج نشان داد که انرژی ورودی کل برابر با۱۱۸۱۴۷/۳۳مگاژول بر هکتار MJ ha-1می باشد. همچنین کل انرژی خروجی و نسبت انرژی خروجی به انرژی ورودی به ترتیب برابر۸۵۵۱۴/۱۵ و۰/۷۲می باشد. انرژی الکتریسیته ۴۶/۳۳درصد ) و کود ۲۵/۰۸ بیشترین درصد انرژی ورودی را در میان نهاده های مورد بررسی به خود اختصاص داده اند. نتایج رگرسیون نشان داد که سهم انرژی ورودی های نیروی انسانی (۱۱۰۲/۹۲MJ ha-1 کود ۲۹۶۳۰/۰۳MJ ha-1 آب ۸۱۲۵/۲۹ وسوخت۶۰۲۷/۹۹MJ ha-1 در بازده محصول معنی دار بود. انرژی نیروی انسانی و کود به ترتیب با ضریب۱/۴۹ و۰/۳۱۲ بالاترین ضرایب را در میان ورودی های مورد بررسی دارا می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.