مقاله بررسی کیفیت سفید کردن برنج با سفید کن ۴ توری و مقایسه آن با سفید کن آزمایشگاهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی کیفیت سفید کردن برنج با سفید کن ۴ توری و مقایسه آن با سفید کن آزمایشگاهی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی کیفیت سفید کردن برنج با سفید کن ۴ توری و مقایسه آن با سفید کن آزمایشگاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت سفید کردن برنج با سفید کن ۴ توری و مقایسه آن با سفید کن آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت سفید کردن برنج با سفید کن ۴ توری و مقایسه آن با سفید کن آزمایشگاهی :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
در سال های اخیر تولید نوع خاصی از ماشین سفید کن برنج در استان های برنج خیز گسترش یافته است . در این تحقیق بررسی کیفیت سفید کردن این نوع از سفیدکنها با نام سفیدکن چهارتوری و مقایسه آن با کیفیت سفیدکردن در آزمایشگاه تبدیل امجام پذیرفت. در برسی صورت گرفته میزان سفیدشدگی یا شاخص سفید شدگی دانه و مقدار شکست برنج مورد ارزیابی قرار گرفت. دو سری آزمایش جدانه بر روی شلتوک صورت پذیرفت . درآزمایش های سری اول شلتوک در کارخانه شالیکوبی پس از عبور از مجموعه ماشینهای موجود در خط تبدیل از ماشین سفید کن چهار توری نیز عبور داده شده و برنج سفید بدست آمد. در انتها نیز صفات مورد نظر اندازه گیریشد. در سری دوم آزمایشها شلتوک در آزمایشگاه و توسط تجهیزات آزمایشگاهی تبدیل به برنج سفید شد . در این حالت نیز، صفات مورد نظر اندازه گیری شده و درانتها نتایج با یکدیگر مقایسه شدند. نتایج نشان داد که سفید کردنبرنج با سفید کن چهار توری نسبت به سفید کن آزمایشگاهی دارای اختلاف معنی دار بوده است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.