مقاله بررسی همدماهای جذب و دفع رطوبت ساقه و برگ یونجه درو شده


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی همدماهای جذب و دفع رطوبت ساقه و برگ یونجه درو شده دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی همدماهای جذب و دفع رطوبت ساقه و برگ یونجه درو شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی همدماهای جذب و دفع رطوبت ساقه و برگ یونجه درو شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی همدماهای جذب و دفع رطوبت ساقه و برگ یونجه درو شده :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

در موقع برداشت با ماشین بسته بند علوفه در طول ساعات میانی روز که هوا گرم و محتوای رطوبتی محصول کم می باشد، به نظر می رسد در صورتی که نوارهای علوفه درو و خشک شده یونجه مجدداً رطوبت دهی شود ، تلفات آن کاهش و راندمان ماشین های برداشت افزایش یابد. به این منظور در تحقیق حاضر نحوه فرآیند جذب و دفع رطوبت ساقه و برگ یونجه مورد بررسی قرار گرفت . آزمایشات در دامنه فعالیت آبی۰/۱۱ الی۰/۸۴ درسه دمای ۳۰و۴۰و۵۰درجه سانتی گراد انجام و از محلول اشباع هفت نوع نمک جهت تامین رطوبت های نسبی مختلف استفاده گردید. برای بررسی اثرات رطوبت نسبی، دما و اجزاء یونجه بر محتوای رطوبت تعادلی جذب و دفع ساقه و برگ یونجه، طرح آماری کرت های خرد شده بر اساس طرح پایه کاملاً تصادفی انجام گرفت .. اثر تیمارها و اثرات متقابل آنها بر مقادیر رطوبت تعادلی جذب و دفع، در سطح احتمال ۱% معنی دار بود . پدیده پسماند (هیسترزیس) بطور مشخص برای ساقه و برگ یونجه مشاهده نگردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.