مقاله اثرات استفاده از پروبیوتیک، اسید آلی و مخلوط چند گیاه دارویی بر صفات کیفی تخم مرغ و فراسنجه هایبیوشیمیایی و ایمنی خون مرغ های تخم گذار


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات استفاده از پروبیوتیک، اسید آلی و مخلوط چند گیاه دارویی بر صفات کیفی تخم مرغ و فراسنجه هایبیوشیمیایی و ایمنی خون مرغ های تخم گذار دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات استفاده از پروبیوتیک، اسید آلی و مخلوط چند گیاه دارویی بر صفات کیفی تخم مرغ و فراسنجه هایبیوشیمیایی و ایمنی خون مرغ های تخم گذار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات استفاده از پروبیوتیک، اسید آلی و مخلوط چند گیاه دارویی بر صفات کیفی تخم مرغ و فراسنجه هایبیوشیمیایی و ایمنی خون مرغ های تخم گذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات استفاده از پروبیوتیک، اسید آلی و مخلوط چند گیاه دارویی بر صفات کیفی تخم مرغ و فراسنجه هایبیوشیمیایی و ایمنی خون مرغ های تخم گذار :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

این آزمایش جهت ارزیابی اثرات استفاده از پروبیوتیک، اسید آلی و مخلوط چند گیاه دارویی بر صفات کیفی تخم مرغ و فراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون مرغ های تخم گذار انجام گرفت. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با تعداد ۱۹۲ قطعه مرغ تخم گذار سویه ی های – لاین (w-36) از سن ۳۷ تا ۴۹ هفتگی در ۴ تیمار و ۴ تکرار و هر تکرار با ۱۲ قطعه مرغ تخم گذار شامل تیمار شاهد (بدون استفاده از پروبیوتیک، اسید آلی و مخلوط چند گیاه دارویی)، تیمار ۲) حاوی ۰/۰۰۵ درصد پروبیوتیک پروتکسین، تیمار ۳)حاوی ۰/۲ درصد اسید پروپیونیک و تیمار ۴ حاوی ۲ درصد (۰/۵ درصد از هر گیاه) از مخلوط گیاهان دارویی (آویشن، گزنه، پونه و کاکوتی) به مدت ۱۲ هفته انجام گردید. نتایج حاصله نشان داد که استفاده از پروبیوتیک، اسید آلی و مخلوط چند گیاه دارویی دارای اثرات معنی داری بر شاخص رنگ زرده تخم مرغ می باشد (p<0/05). بالاترین شاخص رنگ زرده(۴/۵) در گروه آزمایشی ۴ با کاربرد مخلوط گیاهان دارویی (آویشن، گزنه، پونه و کاکوتی) حاصل گردید. جیره های مختلف آزمایشی اثرات معنی داری بر فراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون نداشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.