مقاله بررسی اثرفاکتورهای سرعت دورانی بشقاب سفید کن و زمان سفید کنی برمیزان سفیدی دانه برنج با استفاده ازتکنیک پردازش تصویر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرفاکتورهای سرعت دورانی بشقاب سفید کن و زمان سفید کنی برمیزان سفیدی دانه برنج با استفاده ازتکنیک پردازش تصویر دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرفاکتورهای سرعت دورانی بشقاب سفید کن و زمان سفید کنی برمیزان سفیدی دانه برنج با استفاده ازتکنیک پردازش تصویر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرفاکتورهای سرعت دورانی بشقاب سفید کن و زمان سفید کنی برمیزان سفیدی دانه برنج با استفاده ازتکنیک پردازش تصویر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرفاکتورهای سرعت دورانی بشقاب سفید کن و زمان سفید کنی برمیزان سفیدی دانه برنج با استفاده ازتکنیک پردازش تصویر :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

درصنعت فراوری مواد غذایی دسترسی به بهترین کیفیت درمحصول نهایی دارای اهمیت بسزایی می باشد ازمهمترین پارامترها درتعیین کیفیت موادغذایی رنگ مطلوب است که بربازار پسندی وارزش محصول می افزاید هدف از فراوری محصول برنج دستیابی به دانه هایی با میزان سفیدی مورد رضایت مشتری میب اشد دراین مطالعه یک روش سریع و اسان جهت اندازه گیری و مقایسه اثرفاکتورهای سرعت دورانی بشقاب سفید کن و زمان سفید کنی برمیزان سفیدی دانه های دو رقم برنج با استفاده از ماشین بینایی ارایه گردید از نمونه های فراوری شده عکسبرداری شده و تصاویردرجعبه ابزار پردازش تصویر نرم افزار متلب مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفتند مقادیر سطح خاکستری دانه های برنج و مقادیر مولفه های رنگی درفضای رنگی L*a*b محاسبه و مورد مقایسه قرارگرفتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.