مقاله بررسی امکان استفاده از استوانه دوار مجهز به شیارهای طولی برای درجه بندی پیاز زعفران


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان استفاده از استوانه دوار مجهز به شیارهای طولی برای درجه بندی پیاز زعفران دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان استفاده از استوانه دوار مجهز به شیارهای طولی برای درجه بندی پیاز زعفران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان استفاده از استوانه دوار مجهز به شیارهای طولی برای درجه بندی پیاز زعفران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان استفاده از استوانه دوار مجهز به شیارهای طولی برای درجه بندی پیاز زعفران :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

ایران با تولید بیش از۹۰درصدزعفران دنیا بزرگترین تولید کننده این محصول به شمار می رود علیرغم ارزش فوق العاده زعفران عملیات کاشت آن هنوز به صورت سنتی انجام می شود پیازهای زعفران توسط دست برداشت درجه بندی و سپس کشت می شوند هزینه های بالای کارگیری و عدم کنترل بروزن پیازها که خود باعث کاهش عملکرد درواحد سطح می شود ازجمله مشکلات اساسی درزراعت این محصول هستند دراین تحقیق دستگاه جدیدی برای اندازه بندی پیازهای زعفران معرفی می شود دستگاه موردن ظر عبارت است از استوانه دواری که درتمام مساحت جانبی ان از شیارهای طولی با فواصل قابل تنظیم استفاده شده است این شیارها محل عبور پیازهای غیرقابل استفاده بوده و اندازه آنها براساس مطالعه خواص فیزیکی پیازها تعیین میگردد پارامترهای موثر درعملکرد دستگاه عبارتند از سرعت دورانی استوانه شیب طولی استوانه و نرخ تغذیه آزمایشات اولیه نشان میدهد که دستگاه قادر است پیازهای زعفران با دقت قابل قبول ۷۹درصد جداسازی نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.