مقاله بررسی مقایسهای تاثیر عصاره مخمر و پروبیوتیک مخمری Saccharomyces cervisiae بر فلور باکتریایی دستگاه گوارش ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقایسهای تاثیر عصاره مخمر و پروبیوتیک مخمری Saccharomyces cervisiae بر فلور باکتریایی دستگاه گوارش ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقایسهای تاثیر عصاره مخمر و پروبیوتیک مخمری Saccharomyces cervisiae بر فلور باکتریایی دستگاه گوارش ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقایسهای تاثیر عصاره مخمر و پروبیوتیک مخمری Saccharomyces cervisiae بر فلور باکتریایی دستگاه گوارش ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقایسهای تاثیر عصاره مخمر و پروبیوتیک مخمری Saccharomyces cervisiae بر فلور باکتریایی دستگاه گوارش ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

پروبیوتیکها از بیوتکنولوژی های نوین آبزی پروری اند که برخی از آنها عمدتاً به دلیل چسبندگی خوب به سلول های روده و جلوگیری از گسترش باکتریهای بیماریزا و سم ساز، از طریق توازن فلور باکتریایی روده، سبب بهبود سلامت میزبان می شوند. این مطالعه به منظور بررسی و مقایسه تاثیر پروبیوتیک مخمری Saccharomyces cervisiae و عصاره مخمر بر فلور باکتریایی دستگاه گوارش کپور معمولی صورت پذیرفت. این آزمایش در قالب ۴ تیمار شامل تیمار حاوی پروبیوتیک مخمری ۰/۱% (P)، تیمار حاوی عصاره مخمر ۰/۱%(YE)، تیمار حاوی مخلوط عصاره و پروبیوتیک مخمری هر کدام به میزان ۰/۱%(PYE) و تیمار شاهد (C)، در تغذیه بچه ماهیان کپور معمولی Cyprinus carpio با میانگین وزن اولیه ۳۷ گرم انجام شد. محتویات دستگاه گوارش ماهیان به ترتیب روی محیط کشت های MRS Agar و Nutrient Agar، کشت داده شدند. تعداد کل باکتری های دستگاه گوارش، در تیمار حاوی پروبیوتیک (P)، به میزان قابل توجهی بالاتر از تیمار های حاوی عصاره مخمر (YE) و مخلوط عصاره و پروبیوتیک مخمری (PYE) مشاهده شد (P<0.05). در تیمار شاهد نیز، تعداد کل باکتری های دستگاه گوارش، به میزان قابل توجهی بیشتر از تیمارهای حاوی عصاره مخمر و مخلوط عصاره و پروبیوتیک مخمری بود، ولی از تعداد کل باکتری های تیمار حاوی پروبیوتیک بالاتر نبود (P>0.05). تعداد لاکتوباسیل های دستگاه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.