مقاله بکارگیری ترکیبات لبنی پروبیوتیکی و تاثیرات آنها بر متابولیت های لیپیدی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بکارگیری ترکیبات لبنی پروبیوتیکی و تاثیرات آنها بر متابولیت های لیپیدی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بکارگیری ترکیبات لبنی پروبیوتیکی و تاثیرات آنها بر متابولیت های لیپیدی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بکارگیری ترکیبات لبنی پروبیوتیکی و تاثیرات آنها بر متابولیت های لیپیدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بکارگیری ترکیبات لبنی پروبیوتیکی و تاثیرات آنها بر متابولیت های لیپیدی :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
هدف از انجام این تحقیق، بررسی تاثیر سینرجیسمی گردو بر روی تحریک تولید آنتی بیوتیک Tyrothricinتوسط انتروکوک و افزایش خاصیت ضدمیکروبی آن می باشد. پس از کشت انتروکک فکالیس با مشخصه PTCC=1394 در محیط کشت BHI agar، سانتریفوژ و جداسازی توده میکروبی، ماده ضدمیکر
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.