مقاله بررسی عملکرد عوامل موثردرمدل کردن نرخ تنفس میوه ها و سبزیجات تازه برای بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده MAP
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی عملکرد عوامل موثردرمدل کردن نرخ تنفس میوه ها و سبزیجات تازه برای بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده MAP دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عملکرد عوامل موثردرمدل کردن نرخ تنفس میوه ها و سبزیجات تازه برای بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده MAP کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد عوامل موثردرمدل کردن نرخ تنفس میوه ها و سبزیجات تازه برای بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده MAP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد عوامل موثردرمدل کردن نرخ تنفس میوه ها و سبزیجات تازه برای بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده MAP :
تعداد صفحات:۷
چکیده:
کیفیت بهینه وکاهش افت در زنجیره پس از برداشت میوه ها و سبزیجات دوهدف عمده تکنولوژی های پس از برداشت می باشد کنترلدما و تعدیل اتمسفر نیز دو فاکتور مهم درطولانی کردن عمرقفسه ای است بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده برای محصولات تازه تکیه برتعدیل اتمسفر داخل بسته دارد بطوریکه با فعل و انفعال طبیعی بین فریاند تنفس محصولات و فرایند انتقال گازها دربسته بندی منجر به اتمسفری غنی تر از co2 و فقیرتر از o2 می گردد این اتمسفر می تواند موجب کاهشنرخ تنفس و کاهش تولید و حساسیت به اتیلن و کاهش فساد و تغییرات فیزیولوژیکی مانند اکسیداسیون شود دراین مطالعه روشهای سیستماتیک تعیین نرخ تنفس شامل سیستم بسته سیستم جاری و سیستم تراوا مرور شد. سپس ضمن تشریح دقیق فاکتورهای عمده موثر درنرخ تنفس و بهره تنفسی به بررسی روند مدل کردن نرخ تنفس میوه ها و سبزیجات تازه برای بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده پرداخته شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.