مقاله تحلیلِ جامعه شناختی رمانِ آینه های در دار هوشنگ گلشیری با نگاهی به تئوریهای لوسین گلدمن (Lucien Goldmann) و ژرژ لوکاچ (Georges Lukacs)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیلِ جامعه شناختی رمانِ آینه های در دار هوشنگ گلشیری با نگاهی به تئوریهای لوسین گلدمن (Lucien Goldmann) و ژرژ لوکاچ (Georges Lukacs) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیلِ جامعه شناختی رمانِ آینه های در دار هوشنگ گلشیری با نگاهی به تئوریهای لوسین گلدمن (Lucien Goldmann) و ژرژ لوکاچ (Georges Lukacs)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیلِ جامعه شناختی رمانِ آینه های در دار هوشنگ گلشیری با نگاهی به تئوریهای لوسین گلدمن (Lucien Goldmann) و ژرژ لوکاچ (Georges Lukacs)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیلِ جامعه شناختی رمانِ آینه های در دار هوشنگ گلشیری با نگاهی به تئوریهای لوسین گلدمن (Lucien Goldmann) و ژرژ لوکاچ (Georges Lukacs) :

تعداد صفحات:۲۱

چکیده:

ادبیات و جامعه همواره بر هم تأثیر گذاشته اند. تأثیرِ ادبیات بر جامعه از آغاز بر همگان مبرهن بوده است. شاعران و نویسندگانِ هر ملّتی در جستجوی کلامی بودند که بتواند در دلِ مخاطبان نفوذ کند. اما تأثیرِ جامعه بر ادبیات چیست و این تأثیر چگونه در اثرِ ادبی ظاهر می شود؟ این سؤالی است که ذهنِ منتقدانِ جامعه شناختی را به خود مشغول داشته است. لوسین گلدمن و جرج لوکاچ دو تَن از منتقدین جامعه شناختی دربابِ نحوه تأثیرِ جامعه بر اثرِ ادبی اندیشیده اند. آنها اثرِ ادبی را به عنوانِ بهترین مرجعِ شناختِ جامعه در نظر گرفته اند. با در نظرگرفتن این تفکرِ جامعه شناختی، می خواهیم رمانِ آینه های دردار نوشته هوشنگ گلشیری را که در سالِ ۱۳۷۱ به رشته تحریر درآمده است ؛ به عنوانِ آینه شناختِ برخی از واقعیت های اجتماعی ایران موردِ مطالعه قراردهیم. در این مقاله، فقط در نظر داریم ساختارهای معناداری که در این رمان سرنوشتِ گروهِ اجتماعی « مهاجرین » را به تصویر در می آورند از ورایِ شخصیتِ ابراهیم که شخصِ اول داستان، ابراهیم بیابیم. او در ظاهر او اتفاقات و حوادثی را بازگو می کند که در یافتنِ هویتِ گمشده اش یاری می رسانند. اما در حقیقت، گلشیری در این رمان زیرِ نقابِ ابراهیم ویژگیهای اجتماعی این قشرِ اجتماعی را به نمایش می گذارد. حال ببینیم نویسنده چگونه و با چه سبکی جهان بینی و نوعِ نگرشِ این گروه اجتماعی نسبت به جهان را باز می آفریند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.