مقاله بکارگیری امواج فراصوت بهعنوان پیش تیماردرخشک کردن برخی میوه ها


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بکارگیری امواج فراصوت بهعنوان پیش تیماردرخشک کردن برخی میوه ها دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بکارگیری امواج فراصوت بهعنوان پیش تیماردرخشک کردن برخی میوه ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بکارگیری امواج فراصوت بهعنوان پیش تیماردرخشک کردن برخی میوه ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بکارگیری امواج فراصوت بهعنوان پیش تیماردرخشک کردن برخی میوه ها :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

یکی از شاخه های مدیریت پس از برداشت درراستای کاهش ضایعات خشک کردن محصولات کشاورزی است برای خشک کردن موادغذایی نظیر میوه ها که دارای ترکیبات قندی هستند زمانی طولانی و دمایی نسبتا زیاد مورد نیاز است شیوه معمول خشک کردن روش هوا ـ داغ است که فرایندی انرژی برو زمان بر بوده و هزینه های بالایی را موجب می شود با توجه به اهمیت پارامترهای انرژی زمان و هزینه درمکانیزاسیون امروزه تدابیر مکملی برای کاهش مدت زمان خشک کردن و درنتیه کاهش میزان انرژی مصرفی مدنظر است امواج فراصوت به عنوان پیش تیمار درروش خشک کردن هوا داغ بیشتر درمحدوده بسامد زیر۵۰KHZ و توان صوتی بیش از ۵۰W بکاربرده میشود پرتودهی نمونه ها درآب مقطر با محلول اسمزی صورت میگیرد دراین مقاله تاثیر پیش تیمار فراصوت درفرایند خشک کنی هوا داغ میوه های موز خربزه انبه و آناناس مورد مطالعه قرارگرفت عوامل بررسی شامل ضریب پخش آب محتوای رطوبتی و قندی و زمان کل خشک شدن ورقه های میوه بود نتایج نشان داده است که پیش تیمار فراصوتی درآب مقطر موجب کاهش مدت زمان خشک کردن افزایش ضریب پخش آب و کاهش محتوای قندی نمونه ها می شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.