مقاله بررسی کانهزایی وژنز فلوئوریت جویمند واقع در شمال بلوک لوت در خاور ایران(شمال باختری گناباد – خراسان رضوی).


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کانهزایی وژنز فلوئوریت جویمند واقع در شمال بلوک لوت در خاور ایران(شمال باختری گناباد – خراسان رضوی). دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کانهزایی وژنز فلوئوریت جویمند واقع در شمال بلوک لوت در خاور ایران(شمال باختری گناباد – خراسان رضوی).  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کانهزایی وژنز فلوئوریت جویمند واقع در شمال بلوک لوت در خاور ایران(شمال باختری گناباد – خراسان رضوی).،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کانهزایی وژنز فلوئوریت جویمند واقع در شمال بلوک لوت در خاور ایران(شمال باختری گناباد – خراسان رضوی). :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

۴ عرض شمالی ۳۴ تا ’. ۳ ۵۸ طول شرقی و ‘ ۱۵ ۵۸ تا ‘ ۴۵ کانسار فلوریت جویمند با مختصات جغرافیایی ‘ ۳۰ در ۱۵ کیلومتری شمال باختری گناباد در جنوب استان خراسان رضوی قرار گرفته است.بررسی های کانه شناسی وشیمیایی نشان می دهد که فلوریت ،کوارتز،باریت ،گالن به عنوان کانی های اصلی و ایلیت ،کلریت ،فلدسپار بعنوانکانی های فرعی در کانسار حضور دارند . مطالعات میکروسکوپی و داده های شیمیایی نشان می دهد که ماده معدنیتشکیل شده است و اکسید های دیگر در مقادیر فرعی وجود دارند .بر اساس مطالعات CaF و ۲ SiO عمدتا از ۲۱۴۰ و C-150 C میکروترمومتری سیالات درگیر مشخص شد میانگین تغییرات دمای همگن شدگی سیالات۰۹۴ بوده است که نشان می دهد یک کانسار تیپ اپی ترمال (gr/cm میانگین شوری آن ۳۳۹ و تغییرات چگالی ( ۳شکستگیهای موجود در سنگ دیواره کوارتز فلدسپاتیک ژوراسیک را پر کرده اس ت . این تیپ شکستگیها بعنوانمجراهای عبور،کنترل کننده های اصلی ساختاری، جهت انتقال سیالات کانه دار و کانه زایی بعدی آنهاست . کانسارفلوریت جویمند دارای رنگهای متنوع از سبز تا آبی متمایل به سبز که، این تغییر رنگ وابسته به اجزاء عناصر نادرخاکی در ساختمان بلوری آن می باشد. به دلیل مقاومت فیزیکی، این نوع از فلوریت برای جواهر سازی و کارهایتزئینی قابل استفاده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.