مقاله اثر کاربرد محلول پاشی سایکوسل و سولفات روی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی رقم باقلای برکت (Vicia Faba cv. Barakat)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر کاربرد محلول پاشی سایکوسل و سولفات روی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی رقم باقلای برکت (Vicia Faba cv. Barakat) دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کاربرد محلول پاشی سایکوسل و سولفات روی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی رقم باقلای برکت (Vicia Faba cv. Barakat)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کاربرد محلول پاشی سایکوسل و سولفات روی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی رقم باقلای برکت (Vicia Faba cv. Barakat)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کاربرد محلول پاشی سایکوسل و سولفات روی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی رقم باقلای برکت (Vicia Faba cv. Barakat) :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

باقلا یکی از بقولات زراعی قدیمی است، که از نظر اهمیت بعد از لوبیا، نخود فرنگی و نخود در مقام چهارم قراردارد. به منظور ارزیابی اثر محلول‌پاشی کندکننده‌ی رشد گیاهی سایکوسل (کلرمکوات کلراید یا CCC) و سولفات روی بر تعداد غلاف، وزن صددانه، تعداد انشعاب و محتوای پروتئین و روی در دانه‌ی باقلای رقم برکت، آزمایشی به صورت فاکتوریل با دو فاکتور در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی در ۴ تکرار اجرا گردید. فاکتور اول در برگیرنده‌ی سطوح مختلف سایکوسل ( ۰، ۲ و ۴ در هزار) بود. نتایج تجزیه‌ی واریانس نشان داد که کاربرد سایکوسل باعث افزایش معنی‌دار در تعداد انشعاب بوته و تعداد غلاف، ولی تیمار سولفات روی باعث افزایش معنی‌دار در تعداد غلاف، تعداد دانه در غلاف، وزن صد دانه و میزان روی و پروتئین در بذر گردید. بنابراین کاربرد سایکوسل و سولفات روی به منظور افزایش کمیت و کیفیت محصول باقلای رقم برکت قابل توصیه است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.