مقاله استفاده از داده های بهنگام هواشناسی مزرعه در محاسبه نیاز آبیاری و اثر آن بر افزایش کارآیی مصرف آب در باغات زردآلو


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از داده های بهنگام هواشناسی مزرعه در محاسبه نیاز آبیاری و اثر آن بر افزایش کارآیی مصرف آب در باغات زردآلو دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از داده های بهنگام هواشناسی مزرعه در محاسبه نیاز آبیاری و اثر آن بر افزایش کارآیی مصرف آب در باغات زردآلو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از داده های بهنگام هواشناسی مزرعه در محاسبه نیاز آبیاری و اثر آن بر افزایش کارآیی مصرف آب در باغات زردآلو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از داده های بهنگام هواشناسی مزرعه در محاسبه نیاز آبیاری و اثر آن بر افزایش کارآیی مصرف آب در باغات زردآلو :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

محاسبات دقیق تبخیر-تعرق عاملی مهم در برنامه ریزی آبیاری و بهره وری آب به حساب می آید. این پژوهش به منظور بررسی اثرالگوی روش محاسبات تبخیر- تعرق گیاهی بر برنامه ریزی آبیاری و آب مصرفی درختان زردآلو بر اساس داده های هواشناسی روزانه(مدیریت اتوماسیون) نسبت به داده های بلند مدت (مدیریت غیر اتوماسیون) به اجرا درآمد. محل اجرای پژوهش در منطقه کرج بود.روش آبیاری درختان، قطره ای و با قطره چکانهای روی خط با آبدهی ۴ لیتر در ساعت بود. این پژوهش در سه بلوک ( I) مورد بررسیقرار گرفت که هر بلوک شامل ۲۷۸ درخت بود. در I1 تبخیر و تعرق بر اساس داد ه های روزانه هواشناسی اندازه گیری شده توسطدستگاه METOS (اتوماسیون)، و در I2 بر اساس داده های بلند مدت هواشناسی تعیین گردید. تیمار I3 نیز به عنوان شاهد بود. درتمامی بلوکها دور آبیاری دو روز بود. میزان رطوبت خاک قبل و بعد از آبیاری در I1 و I2 در فواصل ۱۰ ، ۳۰ و ۵۰ سانتیمتری از قطرهچکان و در اعماق ۲۰ ، ۳۰ ، ۴۰ ، و ۵۰ سانتیمتری از سطح خاک توسط دستگاه اندازه گیری رطوبت خاک TRIME در فواصل ۱۵ روزهاندازه گیری شد. نتایج تحقیق نشان داد که میزان درصد رطوبت حجمی خاک در I1 در حد رطوبت قابل استفاده برای درخت (– FCPWP ) متغییر بود. در I1 مقدار آب مصرفی درختان در طول فصل رویش نسبت به ۹۷۶ ،I2 مترمکعب ( ۷۵ / ۲۲ درصد) و نسبت به ،I33502/36 مترمکعب ( ۳۸ / ۵۱ درصد) در هکتار کاهش داشت و میزان کارآیی مصرف آب در تیمار I1 برابر ۰۷ / ۲ کیلوگرم در هر هکتاردر هر مترمکعب آب مصرفی بود که نسبت به I2 و I3 به ترتیب ۲۷ / ۰ و ۹۳ / ۰ افزایش نشان داد. مجموع ساعات آبیاری در طول فصلزراعی در I1 برابر ۶۰ / ۵۱۰ ساعت بود که نسبت به ۱۴۶/۹۸ ،I2 ساعت و نسبت به ۵۳۴/۴ ،I3 ساعت کمتر بود. بر همین اساس استفادهاز داد ه های واقعی هواشناسی روزانه مزرعه نسبت به داد ه های بلند مدت منجر به افزایش بهره وری مصرف آب شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.