مقاله بررسی اثر زمان و دورهای مختلف آبیاری والقای تحمل به تنش خشکی درلوبیا چشم بلبلی محلی جیرفت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر زمان و دورهای مختلف آبیاری والقای تحمل به تنش خشکی درلوبیا چشم بلبلی محلی جیرفت دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر زمان و دورهای مختلف آبیاری والقای تحمل به تنش خشکی درلوبیا چشم بلبلی محلی جیرفت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر زمان و دورهای مختلف آبیاری والقای تحمل به تنش خشکی درلوبیا چشم بلبلی محلی جیرفت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر زمان و دورهای مختلف آبیاری والقای تحمل به تنش خشکی درلوبیا چشم بلبلی محلی جیرفت :
تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
تنش خشکی یک پدیده طبیعی است که در گیاهان بوجود میآید. کمبود آب در گیاه زمانی اتفاق میافتد که میزان تعرق بیش ازمقدار جذب آب باشد. بعبارت دیگر علت اصلی تنش آب در گیاه افزایش میزان تلفات آب یا کافی نبودن میزان جذب آب و یا ترکیبی ازهردو میباشد که بر اثرآن میزان تلفات آب ناشی از تعرق بر میزان جذب آن توسط ریشهها پیشی گرفته و در صورت ادامه شرایط مذکور، میزان تنش بیشتر میشود( ۴).حبوبات بعد ازغلات، دومین منبع مهم غذایی بشر محسوب میشوند. لوبیا چشم بلبلی از خانواده حبوبات جزو گیاهانی است که توسط انسان در قدیم الایام کشت می شده و هم اکنون سطح زیر کشت این محصول در جهان بالغ بر پنج میلیون هکتار وعملکرد تقریبی آن ۲۶۰ کیلوگرم در هکتار میباشد. این گیاه با ۲۰ تا ۲۵ درصد پروتیین و تولید سالانه بیش از ۱۹ میلیون تن، مقام اول را در جهان به خود اختصاص داده است و در بین حبوباتی که در ایران کشت می شوند، نیز بعد از نخود از لحاظ میزان تولید در مقام دوم قرار دارد. به منظور بررسی اثر زمان و دورهای مختلف آبیاری و القای تحمل به تنش خشکی در لوبیای چشم بلبلی محلی جیرفت، پژوهشی در سال ۱۳۸۹ در شهرستان جیرفت به صورت کرتهای دوبار خرد شده در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در ۳ تکرار اجرا شد.سطوح تنش خشکی به عنوان عامل اصلی، زمانهای مختلف آبیاری به عنوان عامل فرعی والقای تحمل به تنش خشکی هم به عنوان عامل فرعی فرعی درنظر گرفته شد. دراین آزمایش اثر تنش خشکی برزمان های مختلف آبیاری و القای تحمل به تنش بر عملکرد دانه و اجزای عملکرد معنیدار گردید. عملکرد دانه با اجزای عملکرد (تعداد غلاف در بوته ،تعداددانه درغلاف و وزن هزار دانه) همبستگی مثبت و معنیداری داشت و همچنین بر اساس نتایج رگرسیون گام به گام، صفات تعداد غلاف رسیده، تعداد دانه در بوته، تعدا ددانه درغلاف، وزن خشک تک بوته و شاخص برداشت به عنوان صفات اثرگذار بر عملکرد دانه لوبیا شناخته شدند و توانستند ۹۹ % از تغییرات عملکرد دانه را کنترل نمایند. بنابراین با تقویت صفاتی که با عملکرد دانه بیشترین همبستگی را دارند و به عنوان صفات اثرگذار بر عملکرد دانه شناخته میشوند، میتوان در جهت افزایش عملکرددانه گام برداشت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.