مقاله واکنش زراعی گیاه چاودار(Secale cereale L.) به بهره برداری دو منظوره درشرایط متفاوت تراکم بوته و کود نیتروژن


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله واکنش زراعی گیاه چاودار(Secale cereale L.) به بهره برداری دو منظوره درشرایط متفاوت تراکم بوته و کود نیتروژن دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله واکنش زراعی گیاه چاودار(Secale cereale L.) به بهره برداری دو منظوره درشرایط متفاوت تراکم بوته و کود نیتروژن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واکنش زراعی گیاه چاودار(Secale cereale L.) به بهره برداری دو منظوره درشرایط متفاوت تراکم بوته و کود نیتروژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله واکنش زراعی گیاه چاودار(Secale cereale L.) به بهره برداری دو منظوره درشرایط متفاوت تراکم بوته و کود نیتروژن :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

استفاده دو منظوره از برخی غلات مانند چاودار به عنوان تولید دانه و علوفه در یک فصل زراعی در اغلب مناطق مستعد دنیا رایج می باشد. در این خصوص یک آزمایش مزرعه ای در سال ۸۵ در کرمانشاه به صورت فاکتوریل در قالب بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار به اجرا درآمد که شامل تیمارهای تراکم بوته (۵۰۰، ۴۰۰ و ۶۰۰ بوته در متر مربع)، برداشت علوفه ای و استفاده از کود سرک نیتروژن بود. در این رابطه تفاوت معنی داری در بیوماس و عملکرد دانه در تراکم های مختلف مشاهده نگردید، اما برداشت علوفه توانسته بود در حدود ۲۵% عملکرد دانه را نسبت به شاهد کاهش دهد. همچنین شاخص برداشت نیز تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفته و تغییر محسوسی نداشت . تعداد خوشه در واحد سطح تحت تاثیر کلیه تیمارها قرار گرفت، به طوری که با بالا رفتن تراکم، این تعداد افزایش و در شرایط برداشت علوفه، نسبت به شاهد کاهش معنی دار یافت. بیشترین تعداد دانه در خوشه در تراکم های بالا بدست آمد و مصرف کود سرک تاثیر معنی دار بر ارتفاع بوته چاودار داشت برداشت علوفه تاثیر قابل توجه برکاهش ارتفاع بوته و خوشه داشت و به میزان بیش از۸درصد نسبت به شاهد کاهش ارتفاع ایجاد شده بود دربرهمکنش معنی دارتیمارها بیشترین عملکرد دانه درتیمار تراکم ۶۰۰ بدون برداشت سبز و نیز بیشترین وزن هزاردانه درتیمار تراکم ۴۰۰ همراه کود سرک حاصل گردید درمجموع گیاه چاودار واکنش نسبتا مناسب به شرایط ابو هوایی منطقه از خود نشان داد و گرچه درشرایط تنشی کاهش محسوس درعملکرد دانه داشت اما ازثبات عملکرد بیوماس خوبی برخوردار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.