مقاله تاثیرشوری و سیتوپلاسم درکنترل برخی صفات فیزیولوژیک درگندم


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرشوری و سیتوپلاسم درکنترل برخی صفات فیزیولوژیک درگندم دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرشوری و سیتوپلاسم درکنترل برخی صفات فیزیولوژیک درگندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرشوری و سیتوپلاسم درکنترل برخی صفات فیزیولوژیک درگندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرشوری و سیتوپلاسم درکنترل برخی صفات فیزیولوژیک درگندم :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی اثر شوری بر برخی صفات فیزیولوژیک لاین های آلوپلاسم گندم، شش لاین آلوپلاسم گندم با هسته رقم هگزاپلویید Novosibirskaya 67 (N67) و سیتوپلاسم های از جنس Triticum و Aegilops به همراه رقم N 67 به عنوان ژنوتیپ شاهد در سه سطح شوری صفر، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی مولار NaCl و در محیط ماسه و پرلیت کشت شدند. اندازه گیری صفات یک ماه پس از اعمال تنش انجام گرفت. نتایج نشان داد که بین لاین های آلوپلاسم در سطوح شوری مختلف از لحاظ سرعت فتوسنتز، راندمان مصرف آب (WUE)، محتوای آب نسبی (RWC) و محتوای کارتنوئید تفاوت معنی داری وجود داشته است. تنش شوری باعث کاهش قابل ملاحظه سرعت فتوسنتز، محتوای نسبی آب و غلظت کارتنوئید گردید و کارآیی مصرف آب را افزایش داد. همچنین شوری و اثر سیتوپلاسم بر روی غلظت کلروفیل a، b و کلروفیل کل بی تأثیر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.