مقاله تاثیر باکتریهای محرک رشد و ورمی کمپوست برخصوصیات کیفی گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر باکتریهای محرک رشد و ورمی کمپوست برخصوصیات کیفی گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis) دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر باکتریهای محرک رشد و ورمی کمپوست برخصوصیات کیفی گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر باکتریهای محرک رشد و ورمی کمپوست برخصوصیات کیفی گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر باکتریهای محرک رشد و ورمی کمپوست برخصوصیات کیفی گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis) :
تعداد صفحات:۳
چکیده:
گیاهان دارویی ازدیربازجایگاه ویژه ای درنظام های زراعی ایران داشته و ازنظر ایجاد تنوع و پایداری دربوم نظام ها نقش مهمی را ایفا کرده اند به منظور مطالعه اثرکودهای بیولوژیکی و ورمی کمپوست برخصوصیات کمی گیاهان دارویی مرزه آزمایشی درسال زراعی ۱۳۸۷-۸۸ درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار درمزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد ا جرا شد تیمارهای این ازمایش شامل کود بیولوژیک نیتروکسین ورمی کمپوست و مخلوط کود بیولوژیک نیتروکسین با ورمی کمپوست کود شیمیایی ازت و فسفر و تیمارشاهد بودعملیات تلقیح بذرها با کودهای بیولوژیک افزودن کود کمپوست به خاک دادن کود فسفره قبل ازکاشت و کود ازته به صورت سرک درمرحله ۴-۶ برگه انجام شدنتایج نشان داد که اثرکود بردرصد سرشاخه گل دار اسانس و عملکرد اسانس معنی دار بودومنجر به افزایش معنی دار درصدسرشاخه گل دار اسانس و عملکرد اسانس درمقایسه با شاهد بود بیشترین و کمترین درصد اسانس به ترتیب درتیمار مخلوط کود بیولوژیک نیتروکسین و ورمی کمپوست و تیمار کود شیمیایی مشاهده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.