مقاله بررسی عملکردوکیفیت علوفه در۱۷ژنوتیپ ازگونه علف گندمی بلند Agropyron elongatum درشرایط دیم دماوند
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی عملکردوکیفیت علوفه در۱۷ژنوتیپ ازگونه علف گندمی بلند Agropyron elongatum درشرایط دیم دماوند دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عملکردوکیفیت علوفه در۱۷ژنوتیپ ازگونه علف گندمی بلند Agropyron elongatum درشرایط دیم دماوند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکردوکیفیت علوفه در۱۷ژنوتیپ ازگونه علف گندمی بلند Agropyron elongatum درشرایط دیم دماوند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی عملکردوکیفیت علوفه در۱۷ژنوتیپ ازگونه علف گندمی بلند Agropyron elongatum درشرایط دیم دماوند :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
هدف از این تحقیق بررسی تنوع و روابط بین عملکرد و صفات کیفی شامل قابلیت هضم، درصد کربوهیدرات های محلول در آب، پروتئین خام، درصد دیواره سلولی بدون همی سلولز (ADF) و خاکستر کل در علف گندمی بلند Agropyron elongatumبوده است. در این آزمایش ۱۷ ژنوتیپ در ایستگاه همند آبسرد (دماوند) به مدت سه سال (۱۳۸۵ الی ۱۳۸۷) در شرایط دیم مورد ارزیابی قرار گرفتند. در این تحقیق صفات کیفی با استفاده از تکنولوژی NIR اندازه گیری شد. نتایج تجزیه مرکب داده های سه سال با استفاده از طرح کرت های خرد شده در زمان نشان داد که تفاوت بین ژنوتیپ ها برای عملکرد علوفه، درصد قابلیت هضم و درصد ADF معنی دار بود. همچنین اثر سال ها برای کلیه صفات، و اثر متقابل ژنوتیپ در سال برای کلیه صفات بجز درصد خاکستر معنی دار بود. بیشترین و کمترین میانگین کل علوفه با ۴۵۹۷ و ۲۰۱۸ در کیلوگرم در هکتار در سال اول و سوم بدست آمد.ژنوتیپ های ۷۷۴P4 301P8 T301P1 T1755M با متوسط عملکرد ۳۶۸ه۵و۴۱۹۴ کیلوگرم درهکتار درکلاس A قرارگرفتن روند تغییرات سه صفت کیفی درصد قابلیت هضم پروتئین خام و خاکستر کل درطول سه سال ازمایش بصورت صعودی و برخلاف جهت عملکرد علوفه بود بطوریکه در شرایط دیم، با کاهش عملکرد علوفه کیفیت آن افزایش می یابد. نتایج نشان داد که ژنوتیپ های ۳۰۱M (بانک ژن) با میانگین ۹۷/۴۱ درصد قابلیت هضم، ۷۷۴P15(تاکستان) با ۰۸/۱۳ درصد کربوهیدراتهای محلول در آب و ۱۷۵۵P4 (ارومیه) با ۰۵/۶ درصد پروتئین خام نسبت به سایر ژنوتیپ ها کیفیت علوفه بیشتری داشتند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.