مقاله بررسی تاثیر باکتری های محرک رشد برعملکرد و اجزاء عملکرد برنج (Oryza sativa L.) درسطوح مختلف کودنیتروژن


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر باکتری های محرک رشد برعملکرد و اجزاء عملکرد برنج (Oryza sativa L.) درسطوح مختلف کودنیتروژن دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر باکتری های محرک رشد برعملکرد و اجزاء عملکرد برنج (Oryza sativa L.) درسطوح مختلف کودنیتروژن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر باکتری های محرک رشد برعملکرد و اجزاء عملکرد برنج (Oryza sativa L.) درسطوح مختلف کودنیتروژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر باکتری های محرک رشد برعملکرد و اجزاء عملکرد برنج (Oryza sativa L.) درسطوح مختلف کودنیتروژن :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

به منظور بررسی تاثیر تلقیح ایزوله های خالص ازوسپیریلوم لیپوفروم و سودوموناس فلورسنسن برعملکردو اجزا عملکرد برنج Oryza sativa L.) رقم طارم دیلمانی بصورت زمرعه ای دراستان مازندران درسال ۸۸ به اجرا درامد ازمایش بصورت اسپلیت فاکتوریل درقالب بلوکهای کامل تصادفی در۳تکرار انجام شد عامل اول جدایه خالص باکتری سودوموناس فلورسنس B آزوسپیریلوم لیپوفروم A و یک تیمار ترکیبی ازدو نوع باکتری فوق A1B1 و عامل دوم شامل چهارسطح کود نیتروژن ۲۵و۵۰و۷۵و۱۰۰کیلوگرم درهکتارازمنبع اورهبود بررسی جدول تجزیه واریانس نشان داد که اثرکود نیتروژن وباکتری بروزن هزاردانه معنی دار نشد دربررسی اثرتمیارهای کودی باکتریهای ازوسپیریلوم لیپوفروم و سودوموناس فلورسنسن برعملکرد برنج کیلوگرم درهکتار مشاهده شد که استفاده از۱۰۰کیلوگرم کود نیتروژن به همراه باکتری سودوموناس و بدون حضور ازوسپیریلوم عملکرد ۵۷۳۳ کیلوگرم درهکتار را درپی داشته ودرگروه A قرارگرفته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.