مقاله ارزیابی تغییرات سدیم پتاسیم و پرولین به عنوان معیارهای تحمل به شوریدرگندم دوروم


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تغییرات سدیم پتاسیم و پرولین به عنوان معیارهای تحمل به شوریدرگندم دوروم دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تغییرات سدیم پتاسیم و پرولین به عنوان معیارهای تحمل به شوریدرگندم دوروم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تغییرات سدیم پتاسیم و پرولین به عنوان معیارهای تحمل به شوریدرگندم دوروم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تغییرات سدیم پتاسیم و پرولین به عنوان معیارهای تحمل به شوریدرگندم دوروم :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور ارزیابی تغییرات پتاسیم سدیم و پرولین به عنوان معیارهای تحمل به شوری هفده ژنوتیپ گندم دوروم دریک ازمایش فاکتوریل درقالب طرح کاملا تصافدی با سه تکرار دردو سطح نرمال و تنش شوری درگلخانه بخش زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه شیراز مورد بررسی قرارگرفتند اختلافات معنی داری بین ژنوتیپ ها ازلحاظ عملکرد دانه مقدار پرولین تغییرات پتاسیم و سدیم درشرایط نرمال و تنش مشاهده شد همچنین ژنوتیپ ها ازنظر شاخص متوسط عملکرد MP بهره وری هندسی GMP و شاخص تحمل به تنش STI تفاوت های معنی داری نشان دادند با افزایش شوری مقدار سدیم و پرولین دربافت سبزگیاه افزایش یافت و مقدار پتاسیم و نسبت یونی K+Na+ کاهش قابل توجهی نمود گرچه اختلاف معنی داری میان ژنوتیپ ها ازلحاظ درصد تغییرات پرولین مشاهده نشد همبستگی معهنی داری میان شاخصهای کمی عملکرد و درصد تغییرات یونی و پرولین دراین ازمایش بدست نیامد نتایج نشان داد که همواره کمترین درصد تغییرات یونی و پرولین متعلق به ژنوتیپ های متحمل نبود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.