مقاله ارزیابی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک مرتبط با مقاومت به خشکی در۱۲۰ژنوتیپ گندم نان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک مرتبط با مقاومت به خشکی در۱۲۰ژنوتیپ گندم نان دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک مرتبط با مقاومت به خشکی در۱۲۰ژنوتیپ گندم نان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک مرتبط با مقاومت به خشکی در۱۲۰ژنوتیپ گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک مرتبط با مقاومت به خشکی در۱۲۰ژنوتیپ گندم نان :
تعداد صفحات:۳
چکیده:
تعداد ۲۰ ژنوتیپ گندم نان در شرایط تنش و بدون تنش، در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با ۳ تکرار در مزرعه تحقیقات دیم سرارود کرمانشاه در سال ۱۳۸۳ انجام گرفت. ژنوتیپ ها از نظر صفات مورد مطالعه غیر از SPAD و فلورسنس کلروفیل با یکدیگر اختلاف بسیار معنی دار نشان دادند. ژنوتیپ های ۲۰ و ۱۷ با ۱۳۶۳ و ۱۹۷۷ کیلوگرم در هکتار بیشترین عملکرد را در شرایط تنش و بدون تنش داشتند. ژنوتیپ ۱۷ از لحاظ تعداد دانه در سنبله، مقدار کلروفیل a و b و وزن هزار دانه بیشترین مقادیر را به خود اختصاص داد. کاهش کلروفیل a و b در اثر تنش خشکی به ترتیب برابر ۷۳/۷ و ۲۱/۱۱ درصد برآورد گردید. از لحاظ طول پدانکل، طول سنبله و تعداد سنبلچه در سنبله در شرایط تنش ژنوتیپ های ۸، ۱۸، ۱۹ برتر بودند. همبستگی بسیار معنی دار و منفی بین عملکرد با کلروفیل a و کلروفیل b در شرایط تنش مشاهده شد. عملکرد در شرایط تنش با صفات ارتفاع بوته، طول پدانکل، تعداد سنبلچه در سنبله، تعداد دانه در سنبله، وزن هزار دانه و تعداد روز تا سنبله دهی همبستگی مثبت نشان داد. صفاتی که با عملکرد در شرایط تنش همبستگی مثبت داشتند به عنوان صفات مؤثر در مقاومت به خشکی معرفی می شوند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.