مقاله ارزیابی مقاومت نسبی ارقام مختلف برنج نسبت به بیماری بلاست pyricularia grisea sacc. درمرحله گیاهچه ای درشرایط مزرعه و گلخانه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی مقاومت نسبی ارقام مختلف برنج نسبت به بیماری بلاست pyricularia grisea sacc. درمرحله گیاهچه ای درشرایط مزرعه و گلخانه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی مقاومت نسبی ارقام مختلف برنج نسبت به بیماری بلاست pyricularia grisea sacc. درمرحله گیاهچه ای درشرایط مزرعه و گلخانه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی مقاومت نسبی ارقام مختلف برنج نسبت به بیماری بلاست pyricularia grisea sacc. درمرحله گیاهچه ای درشرایط مزرعه و گلخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی مقاومت نسبی ارقام مختلف برنج نسبت به بیماری بلاست pyricularia grisea sacc. درمرحله گیاهچه ای درشرایط مزرعه و گلخانه :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور مطالعه درجه مقاومت نسبی ارقام برنج نسبت به قارچ pyricularia girisea sacc. عامل بیماری بلاست برنج و تعیین منحنی پیشرفت بیماری تعداد۵۸رقم محلی و لاینهای امیدبخش برنج درموسسه تحقیقات برنج امل مورد مطالعه قرارگرفت به منظور واکنش آنها نسبت به جمعیت مزرعه ای عامل بیماری برای اجزای مقاومت به بیماری شامل تیپ الودگی و درصد آلودگی برگ ارقام مورد مطالعه درقالب طرح بلوک کامل تصادفی با دو تکرار درخزانه کشت شدند نتایج نشان داد که ژنوتیپ های مورد مطالعه درواکنش به عامل بیماری بومی منطقه متفاوت بودها ست لاینهای امیدبخش IR24,F135-2,F45,F125 کمترین شدت بیماری و سطح زیرمنحنی توسعه بیماری را نشان دادند ارقامی و لاینهایی نظیر دمسیاه حسنی F120-2,F35-1 بیشترین شدت یبماری و بیشترین سطح زیرمنحنی را دارا بودند این نتایج نشانگر وجود کلونهای مختلف گروه های ویرولانس مختلف قارچ عامل بیماری درشرایط طبیعی است که با ژنوتیپ تمامی ارقام محلی و برخی لاینهای امیدبخش سازگاراند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.