مقاله اثرمصرف مقادیر کود نیتروژن برمحتوای پروتئین و آمیلوز دانه برنج رقم خزر


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرمصرف مقادیر کود نیتروژن برمحتوای پروتئین و آمیلوز دانه برنج رقم خزر دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرمصرف مقادیر کود نیتروژن برمحتوای پروتئین و آمیلوز دانه برنج رقم خزر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرمصرف مقادیر کود نیتروژن برمحتوای پروتئین و آمیلوز دانه برنج رقم خزر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرمصرف مقادیر کود نیتروژن برمحتوای پروتئین و آمیلوز دانه برنج رقم خزر :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

به منظور بررسی تأثیر سطوح کود نیتروژن بر محتوای نیتروژن، پروتئین و آمیلوز دانه برنج رقم خزر، آزمایشی به صورت مزرعه ای در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۱۱ تیمار در ۳ تکرار در سال زراعی ۱۳۸۷ در مؤسسه تحقیقات برنج کشور در رشت به اجرا گذاشته شد. مقادیر کود نیتروژن در سه سطح (۱۰، ۲۰ و ۳۰ کیلوگرم در هکتار) بر اساس محتوای کلروفیل بالغ ترین برگ که با استفاده از دستگاه کلروفیل متر دستی (SPAD-502) اندازه گیری می شد، در سه حد آستانه ۳۶، ۳۸ و ۴۰، به خاک افزوده شدند. پس از برداشت محصول، محتوای نیتروژن دانه با استفاده از روش کجلدال اندازه گیری و میزان پروتئین دانه ها محاسبه شد. میزان آمیلوز دانه های نیز اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که با افزایش میزان مصرف کود نیتروژن، محتوای نیتروژن و پروتئین دانه افزایش یافت. بیشترین مقدار پروتئین دانه در تیمار S40N30 (SPAD40+30 kgN)، (۴۶/۹ درصد) مشاهده شد، این مقدار نسبت به تیمار شاهد بدون نیتروژن ۱۷ درصد و نسبت به تیمار عرف ۱۰ درصد افزایش داشت. میزان آمیلوز دانه در بین تیمارها تفاوت معنی داری نشان نداد اما با افزایش مصرف کود نیتروژن، مقدار آن کاهش یافت به طوریکه کمترین مقدار آمیلوز دانه در تیمار شاهد بدون کود نیتروژن به مقدار ۳۵/۲۲ درصد مشاهده شد. به نظر می سد که مصرف نوبتی تقسیط شده کود نیتروژن باعث افزایش محتوای نیتروژن و پروتئین دانه و کاهش محتوای امیلوز دانه و افزایش کیفیت برنج شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.