مقاله بررسی روشهای تکثیر سازندههای گیاهی مقاوم به خشکسالی – مطالعه موردی گیاه پرند در مناطق خشک شهرستان اصفهان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی روشهای تکثیر سازندههای گیاهی مقاوم به خشکسالی – مطالعه موردی گیاه پرند در مناطق خشک شهرستان اصفهان دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی روشهای تکثیر سازندههای گیاهی مقاوم به خشکسالی – مطالعه موردی گیاه پرند در مناطق خشک شهرستان اصفهان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روشهای تکثیر سازندههای گیاهی مقاوم به خشکسالی – مطالعه موردی گیاه پرند در مناطق خشک شهرستان اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی روشهای تکثیر سازندههای گیاهی مقاوم به خشکسالی – مطالعه موردی گیاه پرند در مناطق خشک شهرستان اصفهان :
تعداد صفحات:۱۱
چکیده:
گیاه پرند درختچهای است با شاخه و انشعابات متعدد و متراکم که معمولاً در اقلیم خشک در بستر رودخانهها و آبراههای فصلی بعنوان تنها گونه درختچهای غالب مشاهده میشود و حاشیه رودخانههای فصلی را حفاظت میکند. تحقیق حاضر بدنبال یافتن روشی کارآمد، ساده، کمهزینه و سریع برای شکستن خواب بذر پرند به عنوان یکی از گونههای مهم بومی کشور است. در این تحقیق اثر ۱۶ تیمار مختلف در یک طرح آماری کاملاً تصادفی و در چهار تکرار شامل نیترات پتاسیم (غلظتهای ۰، ۱، ۰، ۲ و ۰، ۵ درصد)، خیساندن بذر به مدت ۲۴ و ۴۸ ساعت، آب روان، اسید سولفوریک غلیظ (۹۸درصد) به مدت یک دقیقه، شستشو با شن و ماسه به مدت سه ساعت، آب جوش به مدت دو دقیقه، استفاده از سمباده، سرمادهی به مدت یک، دو و سه هفته، نگهداشتن در آب به مدت ۱۲ساعت و سپس ۱۲ ساعت خارج از آب نگهداشتن به مدت ۲ روز، سرمادهی بذرها به مدت ۲۴ ساعت بدون رطوبت در دمای ۲ تا ۴ درجه + آب روان به مدت ۲۴ ساعت. پس از آن سه صفت درصد جوانهزنی، میانگین جوانهزنی در روز و ضریب آلومتری با استفاده از آمار و بررسی نتایج، محاسبه گردید و بهترین تیمار معرفی شد. نتایج نشان داد که الف) تیمار سرمادهی بذرها به مدت ۲۴ ساعت بدون رطوبت و در دمای ۲ تا ۴ درجه + آب روان به مدت ۲۴ ساعت، بیشترین تاثیر را در افزایش جوانهزنی این گیاه داشت و درصد جوانهزنی ۷۰ درصد شد. همچنین ب) تیمار آب روان به مدت ۴۸ ساعت و ج) نگهداشتن در آب به مدت ۱۲ ساعت و سپس ۱۲ ساعت خارج از آب نگهداشتن به مدت ۲ روز باعث افزایش درصد جوانهزنی به طور معنیداری شدند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.