مقاله اثرمنابع نیتروژن برعملکرددانه ترکیب اسیدهای چرب و غلظت عناصرریزمغذی دربذور کلزا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرمنابع نیتروژن برعملکرددانه ترکیب اسیدهای چرب و غلظت عناصرریزمغذی دربذور کلزا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرمنابع نیتروژن برعملکرددانه ترکیب اسیدهای چرب و غلظت عناصرریزمغذی دربذور کلزا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرمنابع نیتروژن برعملکرددانه ترکیب اسیدهای چرب و غلظت عناصرریزمغذی دربذور کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرمنابع نیتروژن برعملکرددانه ترکیب اسیدهای چرب و غلظت عناصرریزمغذی دربذور کلزا :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور مطالعه اثر منابع نیتروژن بر عملکرد دانه، ترکیب اسیدهای چرب و غلظت عناصر ریز مغذی در بذور کلزا آزمایشی در سال زراعی ۱۳۸۸-۱۳۸۷ در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی به صورت فاکتوریل با طرح پایه بلوک های کامل تصادفی و در سه تکرار انجام شد. تیمارها شامل ارقام کلزا دارای سه سطح اوکاپی، مودنا و لیکورد و منابع نیتروژن دارای سه سطح کمپوست آزولا، ۵۰% آزوکمپوست + ۵۰% اوره و اوره بودند. ارقام از لحاظ کلیه صفات مورد مطالعه به استثناء اسید چرب لینولنیک متفاوت بودند. رقم لیکورد بیشترین عملکرد دانه، گلوکوزینولات، اسیدهای چرب استئاریک، لینولنیک و اروسیک و غلظت عناصر ریز مغذی آهن، روی، مس و منگنز را داشت. در این تحقیق رقم اوکاپی کمترین عملکرد دانه و بیشترین میزان اسیدهای چرب پالمیتیک و اولئیک را دارا بود. سیستم تغذیه تلفیقی از نظر عملکرد دانه، غلظت عناصر ریز مغذی نظیر مس و منگنز و اسید اروسیک دانه بر تیمارهای دیگر برتری نشان داد. اثرات متقابل آزوکمپست ×اوکاپی و ازوکمپوست ×مونا به ترتیب بیشترین میزان اسیدهای چرب اولئیک لینولئیک را نشان دادند و اثرمتقابل سیستم تلفیقی ×لیکورد بیشترین میزان لینولنیک و بالاترین عملکرد دانه و روغن را داشت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.