مقاله مدیریت کیفیت آب ناشی ازپساب صنایع غذایی جهت مصارف کشاورزی درشهرستان دزفول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدیریت کیفیت آب ناشی ازپساب صنایع غذایی جهت مصارف کشاورزی درشهرستان دزفول دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت کیفیت آب ناشی ازپساب صنایع غذایی جهت مصارف کشاورزی درشهرستان دزفول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت کیفیت آب ناشی ازپساب صنایع غذایی جهت مصارف کشاورزی درشهرستان دزفول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت کیفیت آب ناشی ازپساب صنایع غذایی جهت مصارف کشاورزی درشهرستان دزفول :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

از نظر میزان تولید محصول، مقدار مصرف آب و تولید پساب، صنایع غذایی از جمله صنایع مهم هستند که از نقش و اهمیت ویژه ای برخوردار می باشند. صنایع بزرگ غذایی مستقر در شهرستان دزفول کارخانه روغن نباتی ساعی و کارخانه خمیر مایه خوزستان می باشند که پساب خود را بدون هیچ تصفیه ای به درون زهکش کشاورزی تخلیه می نمایند. این پژوهش با هدف بررسی تاثیر این کارخانه ها بر کیفیت آب زهکش جهت مصارف کشاورزی صورت گرفته است. در طی این تحقیق، از ۴ ایستگاه نمونه برداری در اطراف هر کارخانه و در طی زمستان ۸۶ و بهار ۸۷ نمونه برداری انجام شد. ایستگاه اول(بالا دست هر کارخانه به عنوان شاهد)، ایستگاه دوم پساب خروجی کارخانه (مرکزی) ایستگاه سوم ۲۰۰ متری زهکش) و ایستگاه چهارم ( ۵۰۰ متری زهکش) در نظر گرفته شد. پارامتر های فیزیکی و شیمیایی آب و پساب هر کارخانه ازقبیلpH ، کدورت، TSS ، EC ،BOD ،NO3 ،NH3 ،COD روغن و چربی، فسفات، مجموع کلیفرم، نیکل، کادمیوم و آهن مورد بررسی قرار گرفتند. بررسی های آماری بر روی نتایج این تحقیق نشان داد که در سطح اطمینان ۹۵ درصد بین پارامترهای اندازه گیری شده در فصول زمستان و تابستان برای هر دو کارخانه اختلاف معنی دار وجود ندارد. همچنین با همین سطح اطمینان بین ایستگاه ها در دوفصل اختلاف معنی دار وجود ندارد. بهر حال در طی این دوره ازنمونه برداری ها اختلاف معنی داری (P>0.05) بین ایستگاه های شاهد با دیگر ایستگاه ها مشاهده گردید. بررسی روند تغییرات نشان دهنده افزایش بسیاری از فاکتورها از ایستگاه شاهد به ایستگاه مرکزی و کاهش آن ها در ایستگاه چهارم ( ۵۰۰ متری ) بود ولی با این وجود همچنان از مقادیر استاندارد سازمان حفاظت محیط زیست فاصله دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.