مقاله بررسی مقاومت رقمهای تجارتی توتفرنگی در برابر Botrytis cinerea و تأثیر کنترلی اسانس رازیانه و قارچکش ایپرودیون- کاربندازیم روی آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی مقاومت رقمهای تجارتی توتفرنگی در برابر Botrytis cinerea و تأثیر کنترلی اسانس رازیانه و قارچکش ایپرودیون- کاربندازیم روی آن دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی مقاومت رقمهای تجارتی توتفرنگی در برابر Botrytis cinerea و تأثیر کنترلی اسانس رازیانه و قارچکش ایپرودیون- کاربندازیم روی آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقاومت رقمهای تجارتی توتفرنگی در برابر Botrytis cinerea و تأثیر کنترلی اسانس رازیانه و قارچکش ایپرودیون- کاربندازیم روی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی مقاومت رقمهای تجارتی توتفرنگی در برابر Botrytis cinerea و تأثیر کنترلی اسانس رازیانه و قارچکش ایپرودیون- کاربندازیم روی آن :
تعداد صفحات :۲۲
قارچ Botrytis cinerea یکی از مهمترین عاملهای پوسیدگی میوه توتفرنگی است. بهمنظور ارزیابی بیماریزایی این قارچ و تأثیر کنترلی اسانس رازیانه روی آن، از میوههای توتفرنگی آلوده به پوسیدگی خاکستری در مناطق مختلف استان مازندران ۴۱ جدایه گردآوری شد. پس از خالصسازی، بیماریزایی جدایهها روی سه رقم توتفرنگی کاماروسا، پاروس و گیلاسی انجام شد. شناسایی ریختشناختی (مورفولوژیکی) جدایهها با استفاده از مشخصات رویشی و شناسایی مولکولی با استفاده از آغازگر اختصاصی C729 و آغازگرهای عمومی ITS4 و ITS5 انجام شد. بازدارندگی از رشد قارچ با اسانس گیاه رازیانه و قارچکش ایپردیون- کاربندازیم آزمایش شد. نتایج نشان داد که بر پایه خصوصیات ریختشناختی همه جدایهها به قارچ B. cinerea تعلق داشتند. شناسایی جدایهها با استفاده از آغازگر اختصاصی C729 نشان داد همه آنها باند ۷۰۰ جفت بازی داشتند. بر پایه شدت بیماریزایی روی سه رقم توتفرنگی، جدایهها در هفت گروه قرار گرفتند. ناحی ITS دی. ان. آ. ریبوزومی نماینده گروهها با استفاده از جفت آغازگرهای ITS4 و ITS5 افزایش شد. پس از توالییابی و همردیفسازی با دیگر توالیهای مرتبط ثبتشده در بانک ژن، بین جدایهها تنوع بالای ژنتیکی مشاهده شد. جدایههای مورد آزمایش در پنج گروه با همسانی ۸۰درصد قرار گرفتند. در ارزیابی آزمایشگاهی مشخص شد که با بالا رفتن غلظت اسانس رازیانه، فعالیت ضدقارچی آن علیه B. cinerea افزایش یافت. غلظت µl/l1000 تأثیر بازدارندگی بیشتری نسبت به دو غلظت پایینتر (۵۰۰ و ۷۵۰ میکرولیتر در لیتر) داشت و میزان بیماری را تا ۷/۹۴ درصد در مقایسه با شاهد کاهش داد. قارچکش ایپردیون- کاربندازیم باعث مهار جدایههای این قارچ در آزمایشگاه شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.