مقاله تحلیل کاربرد فناوری های بیوتکنولوژی/زیستی و لزوم تحولات نظامهای بهره برداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل کاربرد فناوری های بیوتکنولوژی/زیستی و لزوم تحولات نظامهای بهره برداری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل کاربرد فناوری های بیوتکنولوژی/زیستی و لزوم تحولات نظامهای بهره برداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل کاربرد فناوری های بیوتکنولوژی/زیستی و لزوم تحولات نظامهای بهره برداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل کاربرد فناوری های بیوتکنولوژی/زیستی و لزوم تحولات نظامهای بهره برداری :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

استفاده از گیاهان دست ورزی شده ژنتیکی در آینده به عنوان مواد غذایی و تولیدات بیوماس، به مراقبت های زیادی در مورد خطرات احتمالی انتشار ژن های وارداتی به نتایج جدید، نیاز دارد. با وجود اثرات مثبت احتمالی همچون افزایش تناسب ژن های وارداتی با ژنوم گیاهان مرجع و ایجاد و گسترش گیاهان مقاوم در برابر پاتوژن ها، اثرات منفی این پدیده مانند اثرات منفی زیست محیطی احتمالی گیاهان دست ورزی شده ژنتیکی، محدود شدن حق انتخاب کشاورز و مصرف کننده و مشکلات اقتصادی و زیست محیطی را نیز در بر دارد. به طور کلی ایمنی زیستی مجموعه مقرراتی را شامل می شود که به منظور بهره برداری از فواید قطعی و غیر قابل انکار و پیشگیری از آثار جانبی احتمالی ناشی از زیست فناوری نوین به کار می رود. به طور کلی موضوعات مورد بررسی در ارزیابی مخاطرات احتمالی موجودات تراریخته را می توان به دسته های زیر طبقه بندی نمود: ۱- خطرات احتمالی برای سلامتی بشر شامل مواردی چون حساسیت زدایی، انتقال افقی ژن و مقاومت به آنتی بیوتیک ها، و تغییر خواص تغذیه ای می باشد. ۲- تهدید محیط زیست شامل جریان ژن از گیاه تراریخته به علف هرز، مقاومت به آنتی بیوتیک، وارد شدن پروتئین های اصلاح شده به خاک. ۳- به هم خوردن کشاورزی سنتی و روش های تولید غذا در کشورهای در حال توسعه شامل انتقال ژن از یک گیاه به گیاه دیگر. همان طوری که گفته شد، یکی از موارد بسیار مهم در این زمینه فاصله گرفتن از کشت های سنتی و محدود شدن حق کشاورز و همچنین عدم دسترسی کشاورزان روستایی به اطلاعات جدید از این فناوری ها و در نتیجه عدم استفاده و یا کم تر استفاده کردن آن ها از این فناوری و نهایتا باعث کاهش درآمد کشاورزان روستایی می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.