مقاله ساخت و بررسی نانوکامپوزیت شیشه بایواکتیو فیبری تهیه شده به روش سل ژل/سیمان کلسیم فسفات به منظور استفاده در مکانهای تحت بار(در بدن)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ساخت و بررسی نانوکامپوزیت شیشه بایواکتیو فیبری تهیه شده به روش سل ژل/سیمان کلسیم فسفات به منظور استفاده در مکانهای تحت بار(در بدن) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ساخت و بررسی نانوکامپوزیت شیشه بایواکتیو فیبری تهیه شده به روش سل ژل/سیمان کلسیم فسفات به منظور استفاده در مکانهای تحت بار(در بدن)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ساخت و بررسی نانوکامپوزیت شیشه بایواکتیو فیبری تهیه شده به روش سل ژل/سیمان کلسیم فسفات به منظور استفاده در مکانهای تحت بار(در بدن)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ساخت و بررسی نانوکامپوزیت شیشه بایواکتیو فیبری تهیه شده به روش سل ژل/سیمان کلسیم فسفات به منظور استفاده در مکانهای تحت بار(در بدن) :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

سیمانهای کلسیم فسفاتی از جمله سرامیکهای کلسیم فسفاتی با قابلیت شکل دهی هستند که به طور وسیعی برای بازسازی آسیبهای بافت سخت مورد استفاده قرار می گیرند اما متاسفانه استحکام مکانیکی کم این دسته از مواد باعث شده است که کاربرد آنها تنها به مکانهای بدون تنش مانند جمجمه محدود گردد. در این تحقیق خواص مکانیکی و برخی از خواص ساختاری سیمان کلسیم فسفاتی تقویت شده با الیاف شیشه ای مورد ارزیابی قرار گرفت. استحکام فشاری، ترکیب فازی و ریزساختار سیمان کامپوزیتی از جمله مواردی بودند که با تکنیکهای مناسب مورد بررسی واقع شدند. نتایج نشان داد که استحکام فشاری سیمان فاقد الیاف ۰/۶۳۵ مگاپاسکال بود که با افزودن الیاف حدود ۴ برابر (۳/۶۹ مگاپاسکال) افزایش یافت. چقرمگی سیمان نیز از ۰/۰۹۸ کیلوژول بر متر مربع برای سیمان فاقد الیاف به ۰/۵۴۵ کیلو ژول بر متر مربع برای سیمان حاوی الیاف تغییر یافت. الگوی XRD نمونه های کامپوزیتی نگهداری شده در محلول رینگر نشان داد که مواد واکنشگر سیمان تقریباً به هیدروکسی آپاتیت تبدیل شده اند و از این حیث تفاوت چندانی با نمونه های فاقد الیاف ندارد. به طور کلی به نظر می رسد استفاده از الیاف شیشه ای تهیه شده به روش سل ژل توانست استحکام مکانیکی و چقرمگی سیمان کلسیم فسفات را به طور قابل توجهی افزایش دهد بدون آنکه بر روی خواص سیمان تاثیرگذار باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.