مقاله کاهش ضایعات نان با استفاده از روشهای بیوتکنولوژی در تولید خمیریخ زده


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاهش ضایعات نان با استفاده از روشهای بیوتکنولوژی در تولید خمیریخ زده دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاهش ضایعات نان با استفاده از روشهای بیوتکنولوژی در تولید خمیریخ زده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاهش ضایعات نان با استفاده از روشهای بیوتکنولوژی در تولید خمیریخ زده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاهش ضایعات نان با استفاده از روشهای بیوتکنولوژی در تولید خمیریخ زده :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

بکارگیری روشهای نوین در تهیه ی نان سبب کاهش تولید ضایعات این محصول میگردد.تولید نان به روش صنعتی گام مهمی در این راستا میباشد. یکی از مهمترین عوامل در بالا بودن ضایعات بیات شدن سریع نان پس از طبخ میباشد. بنابراین دسترسی آسان مصرف کنندگان به نان تازه طبخ شده سبب کاهش ضایعات میگردد. روش خمیر یخزده (Frozen Dough) که در سال های اخیر در کشورهای صنعتی به سرعت توسعه پیدا کرده، امکان دسترسی به نان تازه طبخ شده را در هر ساعت از شبانه روز برای مصرف کننده فراهم میکند. بکارگیری این روش در تولید صنعتی نان در کشور قابلیت فراوانی در کاهش ضایعات نان خواهد داشت. یکی از ملزومات این روش بکارگیری مخمرهای نانوایی (Saccharomyces cerevisiae) مقاوم به سرما می باشد. در این تحقیق به منظور دست یابی به سویه مقاوم، در سویه های مخمر نانوایی صنعتی با بکارگیری تابش UV جهش ایجاد شد و با استفاده از روشهای غربالگری مناسب سویه ی جهش یافته ی مقاوم دربرابرسرما جداسازی و میزان مقاومت این سویه نسب به سویه والد بررسی گردید. در نهایت قابلیت استفاده از این سویه در بکارگیری آن در روش خمیر یخزده به اثبات رسید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.