مقاله بررسی جنبه های مدیریت، دفع و بازیافت ضایعات لبنی در استان اصفهان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی جنبه های مدیریت، دفع و بازیافت ضایعات لبنی در استان اصفهان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی جنبه های مدیریت، دفع و بازیافت ضایعات لبنی در استان اصفهان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جنبه های مدیریت، دفع و بازیافت ضایعات لبنی در استان اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی جنبه های مدیریت، دفع و بازیافت ضایعات لبنی در استان اصفهان :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
با توجه به افزایش روزافزون مصرف مواد لبنی و تنوع این محصولات، کنترل مواد زائد جامد درکارخانجات تولید کننده این نوع محصولات از اهمیت ویژه ای برخوردار است. این تحقیق یک پژوهش کاربردی است که برای نخستین بار با هدف دستیابی به اطلاعاتی در مورد کمیت و کیفیت مواد زائد جامد کارخانجات لبنی استان اصفهان و بررسی جنبه های فنی، بهداشتی و اقتصادی دفع زائدات انجام گرفته است، تا بتوان روشی مناسب مبتنی بر اصول بهداشتی جهت دفع زائدات کارخانجات لبنی این استان ارائه نمود. روزانه ۱۵۰۰ تن شیر جذب صنایع لبنیاتی استان اصفهان می شود. کارخانه شیر ۲۶ % از کل / پاستوریزه پگاه اصفهان بیشترین جذب شیر یعنی ۴۰۰ تن در روز را دارد که حدود ۶۶ جذب شیر استان است در نتیجه بیشترین تولید زائدات را به خود اختصاص میدهد. کارخانه پگاه گلپایگان با جذب شیر ۲۳۵ تن در روز، بیشترین تنوع محصولات تولیدی را دارد. با انجام آنالیز فیزیکی و شیمیایی در کارخانه شیر پاستوریزه پگاه گلپایگان و ارسال پرسشنامه به سایر واحدها، درصد زائدات تولید شده و زیانهای مالی ایجاد شده تعیین گردید. کل زباله های تولیدی در ۲۲ کارخانه و ۳۰ کارگاه لبنی استان روزانه ۲۱۳۰ کیلوگرم است که حدود ۵۹ درصد از این زائدات را ضایعات لبنی تشکیل می دهند. زیانهای مالی ایجاد شده روزانه ۲۰۰۰۰۰۰۰ ریال می باشد.زائدات جامد واحدهای لبنی موادی مانند پلاستیک، کاغذ و مقوا ، فلزات، ضایعات آشپزخانه، فضای سبز و باقیمانده کشک، پنیر، ماست و خامه هستند.زائدات مذکور در نتیجه کارکرد نادرست دستگاه های تولید، بی دقتی پرسنل و فساد محصولات تولید شده بوجود می آیند. مواد زائد تر مثل باقیماندههای محصولات لبنی بدون توجه به قابلیت بازیابی دوباره آنها همراه ضایعات آشپزخانه و فضای سبز نیز در زمین دفن میگردند. مواد قابل بازیافت مثل پلاستیک، کاغذ و مقوا، فلزات پس از جمعآوری، به پیمانکار مستقر در ایستگاه فروخته میشود و آنها این ضایعات را به صورت تفکیک شده بستهبندی نموده و به کارخانجات بازیافت میفروشند. ولی در بعضی نقاط توسط افراد متفرقه صورت میگیرد و توسط آنها به کارگاههای کوچکی جهت استفاده مجدد و بازیافت منتقل میشود. در برخی کارخانجات لبنی استان اصفهان مواد زائد خشک بدون آنکه پاک سازی شوند به صورت روزانه جمعآوری میشوند و در گودالی تخلیه میشوند و توسط کامیونهای شهرداری جمعآوری و سپس در زمین دفن می شوند. در برخی از واحدهای لبنی زائدات بدون هیچ گونه توجهی در مکانی خارج از کارخانه تخلیه و تلنبار می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.