مقاله تلفیق AHP و Weighted Overlay برای برآورد آسیب پذیری زیست محیطی در حوضه آبخیز با استفاده از سنجش از دور و GIS (مطالعه موردی حوضه آبریز کمستان)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تلفیق AHP و Weighted Overlay برای برآورد آسیب پذیری زیست محیطی در حوضه آبخیز با استفاده از سنجش از دور و GIS (مطالعه موردی حوضه آبریز کمستان) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تلفیق AHP و Weighted Overlay برای برآورد آسیب پذیری زیست محیطی در حوضه آبخیز با استفاده از سنجش از دور و GIS (مطالعه موردی حوضه آبریز کمستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تلفیق AHP و Weighted Overlay برای برآورد آسیب پذیری زیست محیطی در حوضه آبخیز با استفاده از سنجش از دور و GIS (مطالعه موردی حوضه آبریز کمستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تلفیق AHP و Weighted Overlay برای برآورد آسیب پذیری زیست محیطی در حوضه آبخیز با استفاده از سنجش از دور و GIS (مطالعه موردی حوضه آبریز کمستان) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

حوضه آبخیز کمستان در شمال شرق خوزستان، بخشی از حوضه آبخیز پهناور کارون می باشد. این حوضه شامل مجموعه پیچیده ای از کوهها و دره ها با پوشش های مختلف گیاهی می باشد. برای آنالیز میزان آسیب پذیری زیست محیطی(Eco-Environmental Vulnerability) حوضه در برابر عوامل مختلف از تفسیرهای سنجش از دور و تحلیل های GIS استفاده شده است. برآورد آسیب پذیری شامل تحلیل اثر عوامل موثر در نگهداری و یا تخریب اکوسیستم می باشد که به عنوان آسیب پذیری زیست محیطی مطرح می گردد. برای انجام تحلیل ها از ۹ لایه شامل توپوگرافی، شیب، جهت شیب، میانگین دمای سالانه، میانگین بارندگی سالانه، فرسایش، پوشش زمینی (Land Cover) ،تاثیر مراکز جمعیتی (روستاها) و لیتولوژی استفاده شده است.ابتدا همبستگی بین هر کدام از عوامل با پوشش گیاهی متراکم به عنوان شاهد اکولوژیک به دست آمده است. سپس با توجه به همبستگی محاسبه شده، هر کدام از لایه ها به ۵ کلاس با ارزش تحلیلی ۱ ، ۳، ۵، ۷ و ۹ کلاسه بندی شده اند.سپس برای تعیین درصد اثرگذاری (Influence) هر کدام از لایهها در تعادل اکوسیستم از مدل AHPاستفاده شد. بر مبنای درصد به دست آمده،به هر کدام از لایه ها وزنی به عنوان درصد اثرگذاری در تعادل اکوسیستم تعلق گرفته است. آنگاه لایه ها به صورت وزنی آنالیز و نتایج به صورت ۵ کلاس پتانسیل، تغییرات ناچیز، آستانه پایین، آستانه بالا و بحرانی استخراج شده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.