مقاله ارزیابی تاثیر خشکسالی هواشناسی بر عملکرد محصول گندم دیم سرداری تحت شرایط محدودیت داده (مطالعه موردی ایستگاه سرارود کرمانشاه)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیر خشکسالی هواشناسی بر عملکرد محصول گندم دیم سرداری تحت شرایط محدودیت داده (مطالعه موردی ایستگاه سرارود کرمانشاه) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر خشکسالی هواشناسی بر عملکرد محصول گندم دیم سرداری تحت شرایط محدودیت داده (مطالعه موردی ایستگاه سرارود کرمانشاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر خشکسالی هواشناسی بر عملکرد محصول گندم دیم سرداری تحت شرایط محدودیت داده (مطالعه موردی ایستگاه سرارود کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر خشکسالی هواشناسی بر عملکرد محصول گندم دیم سرداری تحت شرایط محدودیت داده (مطالعه موردی ایستگاه سرارود کرمانشاه) :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

در این مقاله تاثیر مشخصه های خشکسالی (تداوم و سختی) بر عملکرد محصول گندم دیم رقم سرداری در ایستگاه هواشناسی سرارود کرمانشاه مورد بررسی قرار گرفته است. برای انجام این مطالعه از آمار هواشناسی مربوط به یک دوره ۴۵ ساله و داده های فنولوژی وعملکرد قابل دسترس گندم دیم سرداری طی یک دوره ۱۴ ساله استفاده گردید. با توجه به ناکافی بودن طول دوره آمار هواشناسی و عملکرد محصول بر ای تحلیل خشکسالی در ایستگاه مذکور، لازم است با روش های موجود این مشکل برطرف شود. به این منظور، برای افزایش طول دوره آمار هواشناسی از یک مدل تولید داده های هواشناسی و برای افزایش طول دوره آمار عملکرد گندم از یک مدل شبیه ساز رشد و نمو استفاده شد. مدل های مذکور قبل از استفاده در شبیه سازی داده ها مورد واسنجی و اعتبار سنجی قرار گرفتند. برای بررسی تاثیرخشکسالی هواشناسی بر عملکرد محصول گندم دیم، مفهوم ترکیبی خشکسالی هواشناسی – کشاورزی تعریف گردید که طی آن مجموع بارندگی سال زراعی و عملکرد محصول گندم دیم از آستانه معینی کمتر است. پس از تعیین دوره های خشکسالی هواشناسی – کشاورزی، دو مشخصه شامل مجموع افت بارندگی و مجموع ا فت تولید در هر یک از دوره های خشکسالی محاسبه گردید. نتایج بدست آمده نشان داد که مجموع افت محصول در خشکسالی های با تداوم کمتر و افت بارندگی شدیدتر در مقایسه با خشکسالی های با تداوم بزرگتر و افت بارندگی کمتر، بزرگتر است. دلیل این امر آن است که در خشکسالی های با تداوم بزرگتر، افت بارندگی بین تعداد سالهای کمبود تقسیم می شود و در نتیجه مجموع آسیب محصول از خشکسالی در تداوم های بزرگتر خشکسالی کاهش می یابد. به عنوان مثال، اگر افت بارندگی معادل ۴۰۰ میلی متر تنها در یک سال زراعی اتفاق افتد. عملکرد محصول گندم به طور متوسط تا ۲۸۵۰ کیلوگرم بر هکتار افت خواهد داشت ولی همین افت بارندگی در طی ۴ سال سبب کاهش تا ۲۵۰۰ کیلوگرم محصول گندم در هکتار خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.