مقاله ارزیابی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد، کارایی مصرف آب و درصد پروتئین دانه در ژنوتیپ های گندم نان و دوروم در شرایط اب و هوایی اهواز


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد، کارایی مصرف آب و درصد پروتئین دانه در ژنوتیپ های گندم نان و دوروم در شرایط اب و هوایی اهواز دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد، کارایی مصرف آب و درصد پروتئین دانه در ژنوتیپ های گندم نان و دوروم در شرایط اب و هوایی اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد، کارایی مصرف آب و درصد پروتئین دانه در ژنوتیپ های گندم نان و دوروم در شرایط اب و هوایی اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تأثیر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد، کارایی مصرف آب و درصد پروتئین دانه در ژنوتیپ های گندم نان و دوروم در شرایط اب و هوایی اهواز :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

کمبود نیتروژن یکی از تنش های مدیریتی مناطق خشک و نیمه خشک نظیر خوزستان است که تاثیر به سزایی بر کارایی مصرف آب، عملکرد، اجزای عملکرد و درصد پروتئین دانه در گیاهانی نظیر گندم دارد. به همین منظور پژوهشی در سال زراعی ۸۷-۸۶ جهت ارزیابی تأثیر کمبود نیتروژن بر صفات فوق در مزرعه تحقیقات کشاورزی دانشگاه آزاد واقع در جنوب غربی اهواز انجام شد. این آزمایش بصورت کرتهای خرد شده در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار اجرا شد. تیمار اصلی شامل سه سطح نیتروژن خالص ۵۰ ، ۱۰۰ و ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار و تیمار فرعی شامل شش ژنوتیپ گندم (نان: وریناک، استار، چمران و دوروم: کرخه، D-8-83,D-5-84 ) در نظر گرفته شد. تفاوت صافت کارایی مصرف آب، عملکرد دانه، تعداد سنبله در واحد سطح، تعداد سنبلچه در سنبله و درصد پروتئین دانه، در دو تیمار نیتروژن و ژنوتیپ، معنی دار بود. بیشترین کارایی مصرف اب به زنوتیپ چمران (۰/۷۸۳ کیلوگرم درمتر مکعب) در تیمار نیتروژن ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار و کمترین به ژنوتیپ وریناک (۵۴۶/۰ کیلوگرم در متر مکعب) در سطح نیتروژن ۵۰ کیلوگرم در هکتار، اختصاص داشت. با کاهش نیتروژن، کارایی مصرف آب به طور معنی دار کاهش یافت. ژنوتیپ چمران در تیمار نیتروژن ۱۵۰ (کیلوگرم در هکتار) با عملکرد دانه ۵۰۹۰ کیلوگرم در هکتار بیشترین و وریناک باعملکرد دانه ۳۵۵۰ کیلوگرم در هکتار در تیمار نیتروژن ۵۰ (کیلوگرم در هکتار) کمترین عملکرد دانه را داشت. بالاترین درصد پروتئین دانه در لاین D-84-5 (14/1%) در تیمار نیتروژن ۱۵۰ و پایین ترین درصد پروتئین درچمران و کرخه ۱۱/۵%) در سطح نیتروژن ۵۰ کیلوگرم در هکتار مشاهده شد. در این پژوهش همبستگی مثبت و معنی داری بین کارایی مصرف آب، عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیکی و درصد دانه پروتئین دانه دیده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.