مقاله ارزیابی سطوح مختلف آبیاری و تأثیر آن بر عملکرد کمی و کیفی دو رقم گندم


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی سطوح مختلف آبیاری و تأثیر آن بر عملکرد کمی و کیفی دو رقم گندم دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی سطوح مختلف آبیاری و تأثیر آن بر عملکرد کمی و کیفی دو رقم گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی سطوح مختلف آبیاری و تأثیر آن بر عملکرد کمی و کیفی دو رقم گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی سطوح مختلف آبیاری و تأثیر آن بر عملکرد کمی و کیفی دو رقم گندم :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

وجود شرایط تنش گرمایی و به تبع آن خشکی، عامل اصلی کاهش عملکرد گندم در اکثر مناطق کشاورزی ایران است. از طرف دیگر کاهش منابع آبی مدیریت منطقی تری را به جهت بهره وری بیشتر از آب و زمین طلب می کند. به همین منظور برای تعیین مقدارمناسب آبیاری و ارزیابی واکنش های دو رقم گندم به شرایط تنش ابی، آزمایشی در سال زراعی ۸۷-۸۶ در شهرستان فریمان در قالب آماری کرتهای خرد شده در پایه بلوکهای کامل تصادفی با ۴ تکرار انجام شد. کرتهای اصلی شامل گندم سایونز و کاسپارد و کرتهای فرعی شامل ۴ سطح آبیاری در مرحله داناب (۰ ، ۲۵% ، ۵۰% ، ۷۵% ظرفیت مزرعه) بودند. لازم به ذکر است تمام مراحل آبیاری به استثنا مرحله آخر براساس شرایط معمول منطقه و شرایط نموی گیاه انجام گردید. هر واحد آزمایشی متشکل از ۷ خط کاشت به فواصل ۲/۰ متر و به طول ۳۰/۴ متر تشکیل شده بودند. براساس نتایج جدول تجزیه واریانس بین ارقام و همچنین سطوح ابیاری اختلاف معنی داری برصفاتی نظر عملکرد دانه، ماده خشک، شاخص برداشت و میزان پروتئین دیده شد. تیمارهای آبیاری در ۷۵% و ۵۰% ظرفیت زراعی مزرعه با ۲۷/۷۸۶ و ۱۵/۷۵۸ گرم در متر مربع علی رغم قرار گرفتن دی یک گروه نسبت به سایر تیمارها برتری داشتند. تیمار شاهد و آبیاری در شرایط ۲۵% رطوبت زراعی کمترین وزن دانه، عملکرد دانه و وزن خشک و نیز بیشترین میزان پروتئین را دارا بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.