مقاله کارایی مصرف آب آبیاری و سودآوری در تولید ذرت در گروه های مختلف بهره برداری: مطالعه موردی در دشت سرخه


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کارایی مصرف آب آبیاری و سودآوری در تولید ذرت در گروه های مختلف بهره برداری: مطالعه موردی در دشت سرخه دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کارایی مصرف آب آبیاری و سودآوری در تولید ذرت در گروه های مختلف بهره برداری: مطالعه موردی در دشت سرخه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کارایی مصرف آب آبیاری و سودآوری در تولید ذرت در گروه های مختلف بهره برداری: مطالعه موردی در دشت سرخه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کارایی مصرف آب آبیاری و سودآوری در تولید ذرت در گروه های مختلف بهره برداری: مطالعه موردی در دشت سرخه :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

اهداف مطالعه حاضر بررسی ویژگیهای اقتصادی اجتماعی درگروه های مختلف بهره برداری، تعیین سودآوری تولید ذرت آبی بین بهره برداران نمونه، تعیین متوسط کارایی مصرف آب در تولید محصول، برآورد ارزش تولیدات آبی به ازای یک ریال آب مصرفی در منطقه و عکس العمل بهره برداران نسبت به شاخص های کیفی بوده است. این مطالعه در دشت سرخه در شهرستان شوش در استان خوزستان در سال زراعی ۸۶-۱۳۸۵ اجرا شده است. اطلاعات از طریق تکمیل پرسشنامه که از ۳۰ بهره بردار نمونه که از طریق روش نمونه گیری طبقه بندی شده انتخاب شده بودند، جمع آوری گردید. جهت برآورد سودآوری تولید از نرم افزار EXCEL استفاده گردید. طبق نتایج ، مساعدت کشت آبی به درآمد خانوارها ۷/۹۶ درصد در منطقه بوده است. میانگین نرخ بذر برای ذرت ۲/۲۵ کیلوگرم در هکتار و قیمت آن ۱۳۴۵۰ ریال به ازای هر کیلو بوده است. میانگین مصرف کودهای اوره، فسفات و پتاس بترتیب برای ذرت به ترتیب ۴/۴۷۰ ، ۵/۱۶۸ و ۸۸ کیلوگرم درهکتار می باشد. میانگین مصرف آب برای تولید ذرت ۸/۱۴۸۸۸ متر مکعب در هکتار مشخص شده است. میانگین سود خالص تولید ذرت ابی بهره برداران ۵۴۶۸ هزارریال در هکتار برآورد شد. ارزش ناخالص تولید ذرت توانسته است ۵۰ درصد از هزینه های تولید محصول را پوشش دهد. بازده فروش ذرت ۶/۵۷ درصد برآورد گردید. کارایی اب در تولید ذرت بین بهره برداران نمونه ۳۹/۰ و ارزش تولید محصول به ازای یک ریال آب مصرفی ۳/۸ ریال برآورد شد. در گروه های مختلف بهره برداری زیر ۵ هکتار، بین ۱۰-۵ هکتار، یبن ۲۰-۱۰ هکتار و بالاتر از ۲۰ هکتار، میزان کارایی آب در تولید ذرت به ترتیب ۴/۰ ، ۳۸/۰ ، ۴۳/۰ ، و ۳۲/۰ محاسبه شد. ۵/۱۲ درصد از درآمد ناخالص تولید محصول به مصرف هزینه های آب رسیده است. ۵۳درصد از کشاورزان اعتقاد داشتند که بازار آب رسمی در منطقه وجود ندارد. در حدود ۷۰ درصد از زارعین اعتقاد داشتند که اثر توسعه آبیاری روی معیشت خانوارها باعث افزایش و پایداری تولید در منطقه می گردد. ۷/۳۶ درصد از کشاورزان اعتقاد داشتند که میزان آب آبیاری درمنطقه محدود بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.