مقاله بررسی آلودگی آبهای زیرزمینی کارخانجات کاشی و سرامیک شهرستان میبد از نظر وجود فلزات سنگین (Cr Cd Fe Pb Zn)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آلودگی آبهای زیرزمینی کارخانجات کاشی و سرامیک شهرستان میبد از نظر وجود فلزات سنگین (Cr Cd Fe Pb Zn) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آلودگی آبهای زیرزمینی کارخانجات کاشی و سرامیک شهرستان میبد از نظر وجود فلزات سنگین (Cr Cd Fe Pb Zn)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آلودگی آبهای زیرزمینی کارخانجات کاشی و سرامیک شهرستان میبد از نظر وجود فلزات سنگین (Cr Cd Fe Pb Zn)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آلودگی آبهای زیرزمینی کارخانجات کاشی و سرامیک شهرستان میبد از نظر وجود فلزات سنگین (Cr Cd Fe Pb Zn) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

شهرستان میبد واقع در استان یزد در برگیرنده نامساعدترین شرایط اقلیمی حاکم بر فلات مرکزی ایران می باشد که از دیرباز یکی از مراکز مهم کاشی و سرامیک ایران محسوب می شود. بزرگترین کارخانجات کاشی وسرامیک ایران دراین منطقه واقعند و حجم عظیمی از تولیدات آنها به خارج از کشور صادر می شود. به علت کمبود بارشهای جوی و عدم وجود آبهای سطحی، آبهای زیرزمینی تنها منبع تامین کننده آب منطقه می باشد که به مصارف شرب، صنعت و کشاورزی می رسد. این تحقیق به منظور بررسی آلودگی آبهای زیرزمینی ناشی از فلزات سنگین (Cr,Cd,Fe,Pb,Zn) موجود در پساب کارخانجات کاشی و سرامیک در شهرستان میبد و تعیین بار آلودگی توسط صنایع کاشی و سرامیک صورت گرفته است. در این مطالعه با در نظر گرفتن شرایط و امکانات نمونه برداری از فاضلاب ۴ کارخانه بزرگ کاشی و سرامیک (کارخانجات کاشی و سرامیک احسان، ارچین، مریم و نازسرام) و ۵ حلقه چاه آب در محدوده این صنایع صورت گرفته است. نمونه برداری به مدت ۶ ماه از فروردین تا شهریور ۱۳۸۷ صورت گرفته است. نمونه هابا شرایط استاندارد به آزمایشگاه انتقال یافته و با استفاده از روشهای آزمایشگاهی ارائه شده در کتاب روشهای استاندارد برروی پارامترهایفلزات سنگین (Cr,Cd,Fe,Pb,Zn) آزمایشهای مورد نیاز انجام گرفت. نتایج حاصل از بار آلودگی صنایع نشان می دهد که بیشترین میزان فلزات سنگین (کروم، کادمیوم، سرب و روی) کارخانه کاشی نازسرام و در مورد فلز سنگین آهن توسط کارخانه کاشی مریم تولید می شود. مقایسه پساب خروجی با استاندارد تخلیه نشان میدهد که میانگین آهن در پساب کارخانجات مریم و نازسرام و همچنین میانگین روی در پساب کارخانجات احسان و نازسرام بیش از حد مجاز می باشد. مقایسه میزان فلزات سنگین در آب چاهها نشان میدهد که کادمیوم در چاه شماره ۱ بیش از حد مجاز می باشد همچنین میانگین سرب در تمامی چاهها بالاتر از حد استاندارد می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.