مقاله بررسی عملکرد لجن بیولوژیکی برگشتی در راندمان واحدهای انعقاد ولخته سازی تصفیه خانه فاضلاب های صنعتی (حذف رنگ)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عملکرد لجن بیولوژیکی برگشتی در راندمان واحدهای انعقاد ولخته سازی تصفیه خانه فاضلاب های صنعتی (حذف رنگ) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عملکرد لجن بیولوژیکی برگشتی در راندمان واحدهای انعقاد ولخته سازی تصفیه خانه فاضلاب های صنعتی (حذف رنگ)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد لجن بیولوژیکی برگشتی در راندمان واحدهای انعقاد ولخته سازی تصفیه خانه فاضلاب های صنعتی (حذف رنگ)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد لجن بیولوژیکی برگشتی در راندمان واحدهای انعقاد ولخته سازی تصفیه خانه فاضلاب های صنعتی (حذف رنگ) :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

در این تحقیق پساب رنگرزی یک واحد صنعتی نساجی و رنگرزی مورد بررسی قرار خواهد گرفت. از پساب حاوی رنگ مشکی دیسپرس و راکتیو به طور جداگانه نمونه برداری شد و پارامترهای مختلف این پساب ها نظیر PH, COD کدورت، مواد معلق، رنگ و ; اندازه گیری شد. با تاکید بر روش انعقاد شیمیایی ، شرایط بهینه مصرف مواد منعقد کننده آلوم و کلرید فریک با آزمایش جارتست تعیین شد. سپس لجن بیولوژیکی در شرایط بهینه هر کدام از منعقد کننده ها بر روی هر کدام از رنگ ها اضافه شد و در هر مرحله درصد تغییرات رنگ COD و .. تعیین گردید. با کاربرد آلوم بر روی پساب حاوی رنگ دیسپرس حدود ۸۰ درصد رنگ حذف می گردد که با افزودن لجن بیولوژیکی این مقدار به حدود ۹۲ درصد می رسد. کاربرد کلرید فریک بر روی رنگ دیسپرس حدود۶۵ درصد در حذف رنگ موثر است که با کاربرد لجن بیولوژیکی به حدود ۸۰ درصد می رسد. کاربرد آلوم بر روی رنگ راکتیو حدود ۲۰ درصد در حذف رنگ موثر است که با استفاده از لجن بیولوژیکی این مقدار به حدود ۴۰درصد می رسد. کاربرد کلرید فریک بر روی این رنگ تقریبا مشابه کاربرد آلوم می باشد. نتایج نشان داد مصرف لجن بیولوژیکی به همراه هر کدام از منعقد کننده ها در حدود ۲۵-۱۵ ۱۵ درصد از حذف رنگ و سایر پارامترها موثر است و به طور متوسط ۳۰-۲۵ درصد در مصرف منعقد کننده صرفه جویی می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.