مقاله بررسی تاثیر پودر کربن فعال در بهینه سازی سیستم های تصفیه فاضلاب صنعتی (مطالعه موردی: تصفیه خانه کارخانه نساجی در شهرکرد و پالایشگاه نفت تهران)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر پودر کربن فعال در بهینه سازی سیستم های تصفیه فاضلاب صنعتی (مطالعه موردی: تصفیه خانه کارخانه نساجی در شهرکرد و پالایشگاه نفت تهران) دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پودر کربن فعال در بهینه سازی سیستم های تصفیه فاضلاب صنعتی (مطالعه موردی: تصفیه خانه کارخانه نساجی در شهرکرد و پالایشگاه نفت تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پودر کربن فعال در بهینه سازی سیستم های تصفیه فاضلاب صنعتی (مطالعه موردی: تصفیه خانه کارخانه نساجی در شهرکرد و پالایشگاه نفت تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پودر کربن فعال در بهینه سازی سیستم های تصفیه فاضلاب صنعتی (مطالعه موردی: تصفیه خانه کارخانه نساجی در شهرکرد و پالایشگاه نفت تهران) :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

یکی از روش های تصفیه فاضلاب استفاده از پودر کربن فعال Powedered ActivatedCarbon Treatment (PACT) در حوضچه های هوادهی راکتورهای سیستم های تصفیه می باشد. از جمله تصفیه خانه هایی که از پودر کربن فعال جهت تصفیه استفاده می کنند تصفیه خانه کارخانه نساجی در شهرکرد و تصفیه خانه پالایشگاه نفت تهران می باشد. به منظور استفاده از این روش نقش پودر کربن فعال در فرایند PACTو لجن فعال در تصفیه خانه کارخانه نساجی در شهرکرد و تصفیه خانه پالایشگاه نفت تهران با هم مقایسه گردید. جهت بررسی تصفیه فاضلاب مرحله ۱از ۴ راکتور آزمایشگاهی لجن فعال استفاده گردید. به سه راکتور مقادیر ۵۰۰، ۱۰۰۰، ۲۰۰۰ میلی گرم بر لیتر پودر کربن فعال اضافه شد و راکتور دیگر به عنوان شاهد فقط حاوی لجن فعال بود. برای بررسی تصفیه فاضلاب مرحله ۲ از ۳ راکتور آزمایشگاهی لجن فعال استفاده گردید. به دو راکتور، ۱۰۰۰، ۳۰۰۰ میلی گرم بر لیتر پودر کربن فعال اضافه شد و راکتور دیگر نیز به عنوان شاهد فقط حاوی لجن فعال در نظر گرفته شد. پارامترهای مورد بررسی SST حجم لجن ته نشین شده در نیم ساعت، SVI شاخص حجم لجن،COD، BODاکسیژن مورد نیاز شیمیایی و بیوشیمیایی به صورت هفته ای سه بار مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از بررسی ها در مرحله ۱ نشان می دهد که بهترین نتایج در راکتور حاوی بیشترین میزان پودر کربن فعال به دست می آید. در این راکتور بازدهی حذف BOD و COD به ترتیب ۴/۹۸ و۴/۸۹ % به رنگ کاملاً شفاف بوده است. و راکتور شاهد به رنگ قهوه ای تیره و بازدهی حذف BOD و CODدر آن به ترتیب ۹۲ و ۵/۷۶% می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.