مقاله مروری بر فرایند بسته بندی فعال در صنایع غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مروری بر فرایند بسته بندی فعال در صنایع غذایی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مروری بر فرایند بسته بندی فعال در صنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر فرایند بسته بندی فعال در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مروری بر فرایند بسته بندی فعال در صنایع غذایی :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
فناوری بسته بندی فعال فرصتهای جدیدی را در زمینه نگهداری مواد غذایی برای صنایع مختلف به ارمغان آورده است از سیستم های مهم بسته بندی فعال که در حال حاضر مورد استفاده قرار می گیرند می توان به سیستمهایی نظیر جاذبهای اکسیژن، جاذب ها و منتشر کننده های دی اکسید کربن، جاذبهای رطوبت، جاذب های اتیلن و منتشر کننده های اتانول اشاره کرد. سیستم های منتشر کننده و جاذب طعم، نشانگرهای دما – زمان و فیلمهای حاوی مواد ضد میکروبی نیز از انواع دیگر این سیستم ها هستند در این مقاله ضمن شرح هریک از سیستم های فوق، مکانیزم و نحوه عملکرد هر سیستم بطور مختصر شرح داده می شود . درادامه پیشرفتهای اخیر در زمینه فناوری بسته بندی فعال مورد بحث و بررسی قرار گرفته و در پایان اثر بسته بندی فعال برروی کیفیت و ایمنی ماده غذایی مورد مطالعه قرار می گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.