مقاله بررسی آلودگی میکروبی بستنی های سنتی و آب میوه های دست ساز در واحدهای صنفی قنادی و آب میوه فروشی شهر بجنورد در تابستان ۸۶-۸۷
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی آلودگی میکروبی بستنی های سنتی و آب میوه های دست ساز در واحدهای صنفی قنادی و آب میوه فروشی شهر بجنورد در تابستان ۸۶-۸۷ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی آلودگی میکروبی بستنی های سنتی و آب میوه های دست ساز در واحدهای صنفی قنادی و آب میوه فروشی شهر بجنورد در تابستان ۸۶-۸۷ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آلودگی میکروبی بستنی های سنتی و آب میوه های دست ساز در واحدهای صنفی قنادی و آب میوه فروشی شهر بجنورد در تابستان ۸۶-۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی آلودگی میکروبی بستنی های سنتی و آب میوه های دست ساز در واحدهای صنفی قنادی و آب میوه فروشی شهر بجنورد در تابستان ۸۶-۸۷ :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
مواد غذایییکی از منابع مهم ایجاد آلودگی توسط عوامل شیمیایی و بیولوژیکی می باشند، به طوری که تخمین زده می شود ۷۰ درصد بیماری های عفونی از طریق غذای ناسالم به انسان سرایت می کندیکی از مواد غذایی که در فصول گرم سال به فراوانی توسط مراکز صنفی به طور معمولا غیر بهداشتی تهیه و عرضه می شود، بستنی های سنتی می باشد . که در صورت عدم رعایت بهداشت فردی و ساختمانی توسط متصدیان فروش و تهیه کنندگان بستنی امکان آلودگی به باکتری های مدفوعی همچون کلی فرم ها و همچنین استافیلوکوک اورئوس وجود دارد . این تحقیق با هدف تعیین فراوانی کلی فرم، استافیلوکوک ارئوس، ایشرشیاکلی در نمونه های بستنی های سنتی و آبمیوه های دست ساز شهر بجنورد و همچنین تعیین ارتباط بین میزان آلودگی و بهداشت فردی، بهداشت ساختمانی انجام گرفت این پژوهش از نوع توصیفی – تحلیلی بوده و به صورت مقطعی انجام شده است این بررسی بر روی تمام مراکز تهیه وتوزیع بستنی های سنتی غیر پاستوریزه و همچنین آبمیوه فروشی های سنتی شهر بجنورد در تابستان سال ۸۶ و ۸۷ انجام شد اطلاعات مربوط به وضعیت بهداشتی مکان های تولید و توزیع از طریق مشاهده و تکمیل پرسشنا مه تنظیم گردید این پژوهش نشان داد که میزان آلودگی میکروبی در مرکز تهیه و توزیع بستنی های سنتی برای ایشرشیاکلی ۶۴ درصد،کلی فرم ۹۵ درصد و استافیلوکوک ارئوس ۸۰ درصد بوده است . در بستنی ها بین نمره بهداشت فردی و ساختمانی با انواع آلودگی رابطه معنی داری دیده نشد . و ۲۵ درصد گارگران توزیع کننده بستنی فاقد کارت معاینه بهداشتی بودند . در بررسی های انجام شده در مورد آبمیوه های مصرفی در سطح شهر حدود ۷۳ درصد نمونه ها آلوده به ایشرشیاکلی و ۹۴ درصد نمونه ها آلوده به کلی فرم و ۹۰ درصد نمونه ها آلوده به استافیلوکوک بوده است . ۵۵ درصد کارگران توزیع کننده آبمیوه فاقد کارت معاینه بهداشتی بودند. نتیجه گیری :با توجه به میزان آلودگی موجود در بستنی ها و آبمیوه ها و رابطه معکوس نمره بهداشت فردی با میزان آلودگی و همچنین افزایش آلودگی با کاهش شاخصهای بهداشتی، ضروری است تا با افزایش شاخصهای بهداشتی میزان آلودگی های موجود را کاهش داده و زمینه را برای تبدیل وضعیت تهیه و توزیع بستنی از سنتی به صنعتی را فراهم آورد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.