مقاله ارزیابی هیدروژئوشیمیائی منابع آب زیرزمینی اطراف شهرستان خمین جهت شناسایی تاثیر سازندهای زمین شناسی بر کیفیت آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی هیدروژئوشیمیائی منابع آب زیرزمینی اطراف شهرستان خمین جهت شناسایی تاثیر سازندهای زمین شناسی بر کیفیت آنها دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی هیدروژئوشیمیائی منابع آب زیرزمینی اطراف شهرستان خمین جهت شناسایی تاثیر سازندهای زمین شناسی بر کیفیت آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی هیدروژئوشیمیائی منابع آب زیرزمینی اطراف شهرستان خمین جهت شناسایی تاثیر سازندهای زمین شناسی بر کیفیت آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی هیدروژئوشیمیائی منابع آب زیرزمینی اطراف شهرستان خمین جهت شناسایی تاثیر سازندهای زمین شناسی بر کیفیت آنها :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

منابع آب به خصوص آب‌های زیرزمینی، در کشورهایی چون کشور ما دارای منابع آب شیرین محدود می‌باشند، دارای اهمیت بسزایی هستند. تعیین کیفیت آب با تعیین عناصر، ترکیبات و شاخصه‌هایی صورت می‌گیرد که با توجه به نوع مصرف آب، مورد توجه می‌باشد. این شاخصه‌ها شامل شاخصه‌های فیزیکی، شیمیایی و باکتریائی چون: کاتیون‌ها و آنیون‌های محلول، عناصر سنگین، TDS، BOD، سختی، PH، کدورت، باکتری‌های مضر و موارد دیگر می‌باشد. جهت تعیین این شاخصه‌ها از روش مطالعات هیدروژئوشیمیایی استفاده می‌شود که با انتخاب تعدادی از منابع آب و برداشت نمونه در زمان‌های معین، تعدادی از شاخصه‌ها را بلافاصله در محل و تعدادی را جهت انجام آزمایشات لازم و اندازه‌گیری شاخصه‌ها به آزمایشگاه ارسال می‌نمایند. شاخصه‌های کمی با استفاده از مقادیر استاندارد به صورت نمودار و نقشه‌های هیدروژئوشیمیایی جهت تعیین کیفیت و منابع آب ترسیم شده و با توجه به شرایط زمین‌شناسی و اقلیمی تأثیر سازندهای زمین‌شناسی و فعالیت‌های مختلف انسانی بر روی آن مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرد. با توجه به مشکل تأمین آب شرب در شهرستان خمین تعداد ۲۰ حلقه از چاه‌های عمیق مورد بهره‌برداری، مطالعه شده‌اند. با بررسی نتایج بر روی نقشه‌ها و نمودارها و لحاظ نمودن شرایط حاکم بر منطقه، تأثیر سازندهای زمین‌شناسی و آبرفت‌ها بر منابع آب کاملاً مشهود است. از نظر کیفی و قابلیت شرب نیز منابع آب موجود در قسمت غرب و شمال غرب شهرستان خمین دارای وضعیت بهتری نسبت به سایر مناطق مورد مطالعه می‌باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.