مقاله بررسی بقایای سموم ارگانوکلره (OCOs) در شیرهای پاستوریزه موجود در بازار


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی بقایای سموم ارگانوکلره (OCOs) در شیرهای پاستوریزه موجود در بازار دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بقایای سموم ارگانوکلره (OCOs) در شیرهای پاستوریزه موجود در بازار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بقایای سموم ارگانوکلره (OCOs) در شیرهای پاستوریزه موجود در بازار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بقایای سموم ارگانوکلره (OCOs) در شیرهای پاستوریزه موجود در بازار :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

آفت کشهای ارگانوکلره ترکیباتی سرطان زا، جهش زا و از عوامل مهم آلاینده محیط زیست می باشند (WHO,1998) . درتحقیق حاضر بقایای سموم کلره HCH شامل ایزومرهای وو(لیندان )، HCB دیلدرین، چهار ترکیب p, ،p, p’-DDD ،p, p’-DDE ،o,p’-DDE p’-DDT در شیر پاستوریزه ۸ تولیدی مهم و پرفروش استان تهران (پاژن، پاک، دامداران، میهن، پاکبان، چوپان، پگاه، روزانه ) ویک تولیدی در استان مازندران (کاله) با درصدهای چربی متفاوت با روش استخراج مایعمایع و با دستگاه کروماتوگرافی گازی مجهز به دتکتور ECD اندازه گیری شدند. در بین سموم فوق، -HCH با میانگین غلظت ۱۳/۴۹ng/g و به دنبال آن ۱۱/۷ng/g -HCH و ng/g HCB 9/62 و از میان DDT و p, p’- ng/g DDE7/43 در چربی بالاترین غلظت را دارا بودند . تفاوت معنی داری در ترکیبات – p, p’-DDE و HCB, -HCH HCHمیان درصدهای چربی مختلف مشاهده گردید. در مورد اثر دما روی مقدار سم طی پاستوریزه و استرلیزه شدن تنها در مورد سموم p, p’-DDE تفاوت معنی داری مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.