مقاله کنترل بیولوژیکی دوجدایه مخمر ۵۲ و ۵۱ از Saccharomyces cerevisiae علیه بیماری کپک آبی سیب (Penicillium expansum) در جهت کاهش آلودگی زیست محیطی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کنترل بیولوژیکی دوجدایه مخمر ۵۲ و ۵۱ از Saccharomyces cerevisiae علیه بیماری کپک آبی سیب (Penicillium expansum) در جهت کاهش آلودگی زیست محیطی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کنترل بیولوژیکی دوجدایه مخمر ۵۲ و ۵۱ از Saccharomyces cerevisiae علیه بیماری کپک آبی سیب (Penicillium expansum) در جهت کاهش آلودگی زیست محیطی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کنترل بیولوژیکی دوجدایه مخمر ۵۲ و ۵۱ از Saccharomyces cerevisiae علیه بیماری کپک آبی سیب (Penicillium expansum) در جهت کاهش آلودگی زیست محیطی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کنترل بیولوژیکی دوجدایه مخمر ۵۲ و ۵۱ از Saccharomyces cerevisiae علیه بیماری کپک آبی سیب (Penicillium expansum) در جهت کاهش آلودگی زیست محیطی :
تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
در این مطالعه دو گونه از مخمر به جای قارچکش های معمولی که برای کنترل بیماری انباری کپک آبی سیب مورد استفاده قرار می گیرند، به کار گرفته شد . در دهه های اخیر باقیمانده سموم بر روی میوه ها باعث ایجاد نگرانی هایی در جوامع جهانی شده است . در این تحقیق دو جدایه از مخمر Saccharomyces cerevisiae (52و۵۱) برای کنترل کپک ابی سیب Penicillium expansum به کار گرفته شد . کپک آبی سیب از بافت آلود ه سیب جداسازی شد . آزمو ن تست تقابل، متابولیت های خارج سلولی و مواد فرار در آزمایشگاه برای ارزیابی قدرت بیوکنترلی مخمرها بهکار برده شد. همهی جدایه ها رشد قارچ P.expansum را کاهش دادند . درآزمون کشت تقابل میزان کاهش رشد بین ۲۳/۳۴ تا ۴۳/۲۱ در مورد گاز فرار ۴۸/۶۵ تا ۷۷/۷۶ ودر تستهای متابولیت های خارج سلولی بین ۷۸/۴۳ تا ۶۵/۲۳ متغییر بود . در آزمایش های انباری زخم های ایجاد شده با l 40 میکرولیتر سوسپانسیون مخمرآنتاگونیست ( ۱۰۷ کنیدی در میلی لیتر ) و ۲۴ ساعت بعد ۲۰ میکرولیتر سوسپانسیون قارچ عامل بیماری ( ۱۰۵ کنیدی در میلی لیتر ) مایه زنی شد . سیبهای مایه زنی شده در ۲۰c و ۵c در انبار گرفتند. مساحت لکه ها در روی سیب در ۵c از ۱۵۲۱ تا ۱۵۶۱ میلی متر مربع در مقایسه با ۳۱۵۱/۱۶ میلیمترمربع، در شاهد کاهش نشان دادند . در دمای ۲۰c مساحت لکه از ۱۴۵۱ تا ۱۶۹۱ متغییر بود درحالیکه میانگین مساحت در شاهد ۳۲۵۷/۴ میلی متر بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.