مقاله مدیریت بهینه منابع آب با استفاده از تکنیک RS&GIS (مطالعه موردی بخشی از منطقه لنجانات اصفهان)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدیریت بهینه منابع آب با استفاده از تکنیک RS&GIS (مطالعه موردی بخشی از منطقه لنجانات اصفهان) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت بهینه منابع آب با استفاده از تکنیک RS&GIS (مطالعه موردی بخشی از منطقه لنجانات اصفهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت بهینه منابع آب با استفاده از تکنیک RS&GIS (مطالعه موردی بخشی از منطقه لنجانات اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت بهینه منابع آب با استفاده از تکنیک RS&GIS (مطالعه موردی بخشی از منطقه لنجانات اصفهان) :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

آب همواره یکی از عوامل مهم در بخش کشاورزی بوده و در سال‌های اخیر بعنوان محدودکننده‌ترین عامل تولید در این بخش مطرح شده است. افزایش تقاضای آب به دلیل افزایش جمعیت و افزایش رقابت بین بخش‌های دیگر با بخش کشاورزی در دهه‌های اخیر باعث شده که به شکل مطلوبی از این ماده حیاتی استفاده نگردد. این موضوع برای کشور ما که در منطقه خشک و نیمه‌خشک قرار دارد، بیشتر از سایر نقاط دنیا دارای اهمیت می‌باشد. از آنجائی که بخش کشاورزی بزرگترین مصرف کننده آب می‌باشد، لذا کشت ارقام متناسب با شرایط هیدرواقلیمی محل و تعیین قابلیت اراضی می‌تواند یکی از گام‌های موثر جهت استفاده مطلوب و بهینه از منابع آب موجود باشد. منطقه مورد مطالعه با مساحتی بالغ بر ۳۰۰۰ کیلومتر مربع شامل شهرستان‌های فلاورجان، لنجان و بخش‌هایی از شهرستان‌های مبارکه و نجف‌آباد می‌باشد. این منطقه از لحاظ تقسیمات اقلیمی دارای اقلیم خشک سرد می‌باشد، متوسط بارش سالانه در این منطقه ۲۰/۱۶۰ میلیمتر بوده و نیز دارای پتانسیل تبخیر و تعرق بالای ۱۰۰۰ میلیمتر می‌باشد که با توجه به خصوصیات مذکور یکی از استان‌های خشک کشور به حساب می‌آید که از لحاظ منابع آب به شدت در مضیقه می‌باشد. بنابراین کشت محصولاتی از قبیل برنج که دارای نیاز آبی و تبخیر و تعرف بسیار بالائی می‌باشند برای این منطقه فاقد هرگونه توجیه علمی می‌باشد. طی مطالعاتی انجام شده با استفاده از تکنیک سنجش از دور توسط ماهواره IRS-P6 و سنجنده‌های LISSIII و PAN در طی سال ۲۰۰۷ سطح زیر کشت برنج در منطقه لنجانات اصفهان بالغ بر ۶۵۰۰ هکتار برآورد گردید. بنابراین در راستای توسعه پایدار و حفظ منابع آب بایستی بهترین کشت از نظر نیاز آبی و شرایط اقلیمی منطقه معرفی گردد. در این تحقیق مقایسه‌ای بین نیاز آبی و عملکرد برنج و محصولات دیگری چون گندم، جو، سیب‌زمینی، و; صورت گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.