مقاله بررسی میزان آلودگی باکتریولوژیکی شیرخام و پاستوریزه درشهرستان شاهرود در سال ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان آلودگی باکتریولوژیکی شیرخام و پاستوریزه درشهرستان شاهرود در سال ۱۳۸۷ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان آلودگی باکتریولوژیکی شیرخام و پاستوریزه درشهرستان شاهرود در سال ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان آلودگی باکتریولوژیکی شیرخام و پاستوریزه درشهرستان شاهرود در سال ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان آلودگی باکتریولوژیکی شیرخام و پاستوریزه درشهرستان شاهرود در سال ۱۳۸۷ :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

کیفیت او لیه شیر خام متأثر از عواملی همچون تغذیه دام، سلا متی دام، ترکیب شیمیایی شیر و فعالیت میکروب موجود درآن بوده که بر روی محصولات نهایی تأثیرگذ ار می باشد. بنابر این کیفیت شیر خام به مدت ز مان و شرایطی که شیر از تولید تا تحویل به کارخانه طی می کند بستگی تمام دارد . درشهرستان شاهرودحدود ۶۷ % شیر تولیدی گاوها از وا حدهای کوچک و روستایی بد ست می آید. این پژوهش با هدف تعیین میزان آلودگیباکتریولوژیکی در شیر خام و پاستوریزه در شاهرود انجام گرفته است. روش بررسی: تعداد ۱۰۰ نمونه شیر پاستوریز ه از کارخانجات تولید شیر و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی جمع آوری و تعداد ۱۰۰ نمونه شیر خام از پنج مرکز جمع آوری و و از نظر حضور کلی فرم ، اشرشیا کلی ، شمارش کلی باکتری ها آنالیز گردید. یافته ه ا : نتایج آ زمایشات بر روی شیر خام نشان داد که بر اساس درجه بندی کیفی شیر با توجه به تعداد کل باکتری ها ۳۱ درصد نمونه های شیر خام دارای کیفیت خیلی خوب و ۴۴ درصد نمونه ها شیر خام کیفیت خوب و بقیه موارد دارای کیفیت چندان مناسبی نبودند . همچنین ۴۸ % نمونه ه ا دارای است افیلوکوکوس اورئوس ، ۶۱ % نمونه های به اشرشیا کلی آلوده بودند و ۷۵ % نمونه ها آلودگی کلیفرمی داشتند . همچنین نتایج نشان داد که میزان کلیفرم در شیر پاستوریز ه ۱۲ در صد بوده و ۵ درصد از نمونه های شیر پاستوریزه دارای آلودگی اشرشیا کلی مشاهده شد. نتیجه گیری : نتایج نشان داد که آلودگی میکروبی شیر خام و پاستوریزه در هر فصل بطور معنی داری با هم متفاوت است با توجه به میزان آلودگی شیر خا م به اشرشیا کلی و کلیفرم ها بخصوص در فصل تابستان ، آموزش دامداران در جهت رعایت اصول و موازین بهداشتی همچنین کنترل بیشتر در مر حله حمل و نقل، نگهداری و عرضه بخصوص در ماه های گرم سال و ضروری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.