مقاله بررسی یازده ساله زولبیا وبامیه شهر تهران وحومه از نظر میزان پراکسید روغن استخراجی درسالهای ۱۳۸۶-۱۳۷۶
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی یازده ساله زولبیا وبامیه شهر تهران وحومه از نظر میزان پراکسید روغن استخراجی درسالهای ۱۳۸۶-۱۳۷۶ دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی یازده ساله زولبیا وبامیه شهر تهران وحومه از نظر میزان پراکسید روغن استخراجی درسالهای ۱۳۸۶-۱۳۷۶ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی یازده ساله زولبیا وبامیه شهر تهران وحومه از نظر میزان پراکسید روغن استخراجی درسالهای ۱۳۸۶-۱۳۷۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی یازده ساله زولبیا وبامیه شهر تهران وحومه از نظر میزان پراکسید روغن استخراجی درسالهای ۱۳۸۶-۱۳۷۶ :
تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
دراین تحقیق وضعیت زولبیا وبامیه مصرفی شهر تهران با توجه به گستره مصرف وعادت غذایی رایج وسنتی در بین مردم بویژه در ماه مبارک رمضان ازطریق سنجش میزان پراکسید روغن استخراجی به منظور تدوین چارچوب کاری مناسب جهت صنف مربوطه و پایش عملکردآنان بررسی شد. روش کار : درمطالعه فوق ۲۵۶۵ مورد زولبیا وبامیه توسط کارشناسان نظارتی مراکزبهداشت بطوررندوم از مناطق تحت پوشش دانشگاههای علوم پزشکی نهران ،شهید بهشتی وایران نمونه برداری واز نظر میزان پراکسید روغن استخراجی مورد ارزیابی قرار گرفتند . روش آزمایش استخراج روغن بوسیله حلال آلی وتبخیرآن به روش سردوتیتراسیون با تیوسولفات سدیم در مجاورتیدور پتاسیم وچسب نشاسته می باشد که برحسب میلی اکی والان درکیلو گرمگزارش گردید . نتایج : نتایج نشان دادکهازمجموع ۲۵۶۵ مورد نمونه برداری در طییازده سال تعداد ۲۰۲۱ نمونه از نظر پراکسید روغن استخراجی مطلوبیا به عبارت دیگر ۷۸/۸% از نظرضوابط ومقررات رایج قابل قبول وتعداد ۵۴۴ نمونه غیر قابل قبول بوده که ۲۱/۲% موارد را شامل میشوندارزیابی اندیس پراکسید نمونه های زولبیا وبامیه به تفکیک سال مشخص گردیدازتعداد ۱۶۱ مورد نمونه برداری درسال ۱۳۸۲ تعداد ۱۴۴ نمونه زولبیا وبامیه بالاترین حد قابلیت قبول راداشته (۸۹/۴% ) و ۱۷ نمونه (۱۰/۶%) غیرقابل قبول بوده است . ارزیابی سالهای دیگر نیزنشان میدهدکه سال ۱۳۸۶ از مجموع ۱۵۹ مورد نمونه برداری تعداد ۹۲ نمونه ۵۷/۹% کمترین حد قابل قبول بودن طی ۱۱ سال و ۶۷ نمونه با ۴۲/۱% بیشترین میزان غیر قابل قبول می باشد . ارزیابی سالهای دیگر با نمونه برداری های متغیر بین محدوده های این دوسال ذکر شده وبه صورت ۵۷/۹% و ۸۹/۴% برای نمونه های قابل قبول و ۴۲/% و ۱۰/۶% برای نمونه های غیر قابل قبول گزارش می گردد .بررسی فوق به تفکیک دانشگاه ومنطقه تحت پوشش نشان داد که نتایج ۱۱ ساله دانشگاه ایران با ۸۲۶ مورد نمونه برداری طی این سالها، ۸۵ درصد ، دانشگاه تهران با ۱۰۰۶ نمونه موردآزمون ۷۵/۶% و دانشگاه شهید بهشتی ازمجموع ۷۳۳ نمونه زولبیا و بامیه ۷۶/۱ درص د نمونه هایشان قابل قبول بوده که وضعیت دانشگاه ایران در این سالها به مراتب بهتر می باشد. بحث ونتبجه گیری :نتایج بررسی نشان میدهدکه فرآیند نامناسب تولید زولبیا وبامیه از نظر استفاده ازروغن نامناسب وناپایدار درمقابل حرارت شعله مستقیم ، پاتیل های پخت غیر است اندارد،آموزش ناکافی صنف مربوطه ونیز فاکتورهای مداخله کننده درافزایش میزان پراکسید ازعوامل مخرب تاثیرگذار برسلامت جامعه بویژه در ماه رمضان وشرایط روزه داریبوده ومی تواند خطراتی را از جنبه های تهدید سلامتی در پی داشته باشد .لذا مداخلات آموزشی وتهیه وتدوین چارچوب اصولی برای تولید صحیح این فرآورده ها با نظارت های علمی کارشناسی وجلب همکاری تولید کنندگان به عنوان یک ضرورت پیشنهاد میگردد .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.