مقاله تحلیل پارامترهای مؤثر بر راندمان برداشت مکانیزه زیتون به کمک مدل سازی اجزای محدود و آزمایش های میدانی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل پارامترهای مؤثر بر راندمان برداشت مکانیزه زیتون به کمک مدل سازی اجزای محدود و آزمایش های میدانی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل پارامترهای مؤثر بر راندمان برداشت مکانیزه زیتون به کمک مدل سازی اجزای محدود و آزمایش های میدانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل پارامترهای مؤثر بر راندمان برداشت مکانیزه زیتون به کمک مدل سازی اجزای محدود و آزمایش های میدانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل پارامترهای مؤثر بر راندمان برداشت مکانیزه زیتون به کمک مدل سازی اجزای محدود و آزمایش های میدانی :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

یکی از مهمترین روشهای برداشت مکانیزه زیتون استفاده از تکانندههای تنه میباشد. در این تحقیق تأثیر پارامترهای مؤثر بر راندمان برداشت مکانیزه زیتون به کمک تکاننده تنه با جرم خارج از مرکز به روش مدلسازی اجزای محدود وانجام آزمایشهای میدانی مورد توجه قرار میگیرد. بدین منظور ابتدا یک درخت نمونه مدلسازی شده و تأثیرپارامترهای مختلف از جمله فرکانس و مدت زمان ارتعاش، جهت نیروی وارد بر درخت (خطی یا دورانی)، ارتفاع محل نصب تکاننده و ; بر مقدار تنش گسیختگی در پایه اتصال میوهها و راندمان برداشت زیتون در نرم افزار Abaqus شبیهسازی شده است. سپس نتایج حاصل از آنالیز مودال ارتعاش اجباری با نتایج آزمایشهای میدانی مورد مقایسه قرارگرفته اند. ارزیابیهای انجام شده در خصوص تغییر مکان نقاط اصلی درخت و نرخ برداشت در محدوده فرکانس ۱۰ تا ۲۵هرتز در چهار مود اول ارتعاش با نسبت میرایی ۳۰ تا ۱۶ درصد حاکی از انحراف کمتر از ۵% اختلاف در این مقایسه است. آزمایش و شبیهسازیها میزان برداشت میانگین زیتون از یک درخت نمونه را با فرکانس ۲۰ هرتز در فصل پاییز به ترتیب ۷۱ % و ۷۵ % بیان میکند. این مسئله اهمیت مدلسازی و تحلیلهای نرمافزاری را قبل از طراحی یک تکاننده مناسب نشان میدهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.